БОРИСОВ НЯМА ЛИ ДА УВОЛНИ ЛИЛЯНА ПАВЛОВА И РУМЯНА БЪЧВАРОВА? НЕ Е КАТО ДА НЯМА ЗА КАКВО!

БОРИСОВ НЯМА ЛИ ДА УВОЛНИ ЛИЛЯНА ПАВЛОВА И РУМЯНА БЪЧВАРОВА? НЕ Е КАТО ДА НЯМА ЗА КАКВО!

Както и очаквах, днешните вестници не са особено впечатлени от новината за съдружничката на Бъчварова, срещу която повдигнаха обвинение за търговия с деца.
Сал едната опозиционна „Дума“ е посочила още в заглавието на публикацията по темата, че вицепремиерът е замесена в скандала. „Телеграф“ и „Труд“ само споменават, че главната подсъдима е бивш съдружник с Бъчварова, а в „24 часа“, „Монитор“, „Новинар“ и „Стандарт“ – мълчание!
Нито една публикация не е на първа страница, тъй като първите страници са „окупирани“ от новината за осъдителната присъда на ген. Киров (нищо, че присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване пред още две инстанции!) и хотела на Първановия син.
Ако е вярно твърдението, че медиите следват дневния ред на обществото, явно това е общественият дневен ред – една неокончателна присъда и бизнес активностите на един президентски син.
А дали?
Или е по-вярно, че медиите налагат дневния ред на обществото?!
Обърнете внимание, че и Киров е бивш, и Първанов е бивш – за настоящите явно не трябва да се пише нищо лошо, защото… може да стане лошо.“Борисов отстрани областния управител на Разград: Отвратително е да кара пиян!“ Чудесно! Похвално! Точно така – ред трябва да има! Принципно трябва да се подхожда – властта трябва да дава пример! Браво, Борисов!
И, като стана дума за принципи… да видим как ще действаш и по отношение на Румяна Бъчварова, чиято съдружничка отива на съд за трафик на деца! В нормалните държави, за каквато се бием в гърдите че сме, хвърчат оставки след подобен скандал…Ани Алашка
ЗАД КУЛИСИТЕ: НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ЛИЛЯНА ПАВЛОВА, СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА, ЧЕ МИНИСТЕРСТВОТО И НИТО МОЖЕ ДА СТРОИ МАГИСТРАЛИ /ЗАЩОТО СЕ СРУТВАТ СЛЕД ОТКРИВАНЕТО ИМ!/, НИТО ДА ИЗГРАЖДА ПЪТНИ ВЪЗЕЛИ? ИНАЧЕ ЗА ПРИБИРАНЕТО НА МАНГИЗИ ЗНАЕМ – ТОВА ГО МОГАТ НАЙ-ДОБРЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *