Борисов обещава на народа глад, пътища и увеличение на тока

Борисов обещава на народа глад, пътища и увеличение на тока

В първото ново предаване на Диана Найденова по NOVA – нищо ново. Гост беше Бойко Борисов.
На въпрос на обилно закръглената водеща – как ще коментира факта, че баща продава кръвта си, за да храни децата си, Борисов отговори: „Дайте да се разревем, че някой си продава кръвта! Това е жив популизъм!“
Според него не е истина, че хората нямат пари за хляб и е твърдо решен да вдигне цената на тока. „Как да няма пари за хляб?! Как да няма пари за хляб?!“, отсече в типичния си махленски стил герберският лидер.
Борисов обещава на народа глад и пътища. А високата цена на тока щял да компенсира със саниране на сгради. Е, това не е ли популизъм?!
При управлението на ГЕРБ безработицата удари тавана, хора се самозапалваха от глад и отчаяние. Други сложиха край на живота си, поради невъзможност да погасяват дълговете си.
Само в края на 2012 г., в средата на управлението на ГЕРБ, 1400 фирми фалираха, а 97 хиляди българи останаха без работа. Тази тенденция продължи до свалянето на правителството на Бойко Борисов през 2013 година под натиска на протести в цяла България, заради високите сметки за ток.
И да не забравите на 5 октомври да гласувате за магистрали, саниране на жилища и увеличение на тока.zadkulisite.comколаж: Иво Ангелов, Свободен човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *