Борисов отиде до Брюксел, за да си направи снимки с Меркел за Фейсбук

Борисов отиде до Брюксел, за да си направи снимки с Меркел за Фейсбук

Борисов отиде до Брюксел да си прави пиар с Меркел. Там са обсъждали важни проблеми за бъдещето на България, украинската криза, санкциите на ЕС спрямо Русия и ред други неща, като пробутването на Сталинка Георгиева, които изобщо не са от компетенциите на Бойко Борисов – нито в качеството му на лидер на партия в България, нито в качеството му на специалист по противопожарна охрана.
Интересно е, дали Борисов е споделил на Меркел, че е в Брюксел само, за да си направи снимки с нея (и с някои други), за да ги публикува на страницата си във Фейсбук за предстоящата предизборна кампания, а все още не е посетил Аспарухово и Мизия и не е дарил една стотинка за пострадалите там?
Много щеше да бъде забавно за канцлера на Германия да научи точно от Борисов от Банкя за информационната война, която е обявила Русия на България, според служебния военен министър на ГЕРБ, за протестите пред КТБ, за подготвените протести срещу служебния министър на правосъдието с отнети адвокатски права и служебния министър на околната среда и водите по професия филолог, за осъдения на 4 години затвор Цветан Цветанов /шеф на предизборния щаб на ГЕРБ/ и болните деца от алтруизъм…
Но „хубавите“ неща Борисов ги спестява.zadkulisite.comколаж: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *