БОРИСОВ, ПОМОРИЕ ПРИЛИЧА НА ГРОБНИЦА ПРЕД ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕЗОН. ХОРАТА СА В ПАНИКА. РАЗКАРАЙ СИ КМЕТА. ПИСНА НИ ОТ НЕГО!

БОРИСОВ, ПОМОРИЕ ПРИЛИЧА НА ГРОБНИЦА ПРЕД ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕЗОН. ХОРАТА СА В ПАНИКА. РАЗКАРАЙ СИ КМЕТА. ПИСНА НИ ОТ НЕГО!

Премиерът Бойко Борисов преди идваше в Поморие на публична среща. Вече – не. Тайничко в „Къщата на поета“ (с реформаторите) или на ресторант. Защо, г-н Борисов, срамува ли ви кметът-баничар на Поморие?
Гласове в община Поморие, ако ГЕРБ издигне отново Иван Алексиев за кмет, ще гледате през крив макарон – и на местните, и на президентските избори.
Градът прилича на разорана нива преди сеитба. То не бе калпаво брегоукрепване, несъществуващи вече „Синя зона“ и велоалея, то не бе проект „Воден цикъл“, ами за капак сега ще се строи и „Рибарско пристанище“. През лятото ли, Борисов?
Поморийци вече са вдигнали ръце и не знаят кой път да хващат. От сега се знае, че туристи няма да има!
На други пък им събориха заведенията, поморийската медико-диагностична лаборатория „Лина“ я гонят от общинската болница със заповед на кмета ти, за да се намести софийска лаборатория… Тая, софийската, Борисов, близка ли е до Цветан Цветанов?
Половината плажна ивища на първия вълнолом е засипана с камъни и превърната в път за камионите, които ще циркулират до кога по плажната алея на града?
Борисов, цяло Поморие говори, че големите проекти с европейско финансиране, като изключим водния цикъл (където е съвместно – БОСТАН!), се дават на ДПС. Така ли е? И, ако е така, кметът на Поморие издигнат от ГЕРБ, вече да не е от ДПС? Или е общ – на Бостана?
Борисов, с този воден цикъл няма вода, улиците са превърнати в автомобилоразбивачи, а кметът ти ходи на воаяжи по света, щото много го е еня за ГЕРБ и за хората. Кал и смрад навсякъде. Има и перманентен режим на водата, ако от чешмите в кв. „Свети Георги“ не тече чернилка. Иначе от Община-ГЕРБ Поморие пращат писма за плащане на данъците. Ако ли не – среща с частен съдия-изпълнител! (ВИЖ ТУК)
ВРЕМЕ Е БОРИСОВ ДА ДОЙДЕ ДО ПОМОРИЕ, АМА НЕ НА РЕСТОРАНТ ИЛИ ДА СЕ ШМУГНЕ ПРИ РЕФОРМАТОРИТЕ В „КЪЩАТА НА ПОЕТА“, КАКТО ЛЯТОТО, АМИ ДА СЕ РАЗХОДИ ПО УЛИЦИТЕ И ДА СИ ДАДЕ СМЕТКА – ЩО ЗА ЧОВЕК Е СЛОЖИЛ ЗА КМЕТ!ZADKULISITE.COM
Снимки: Желязко Атанасов, Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *