Борисов премахна заплатите на военните, да се готвят съдиите! Пожарникарят иде! Мислете му!

Борисов премахна заплатите на военните, да се готвят съдиите! Пожарникарят иде! Мислете му!

Нов връх, подобен на втори Еверест успя да постигне псевдо генерала Борисов във вторник в Монтана! Директно се изказа, че военните и хората в сферата на „Сигурността” не заслужават заплати и пенсии за професионален труд. Браво! Прав си! Има заплати – има проблем! Няма заплати – няма проблем! Те това е стила на решаване на проблеми на ГЕРБ. Какъв по-лесен начин да постигнеш „стабилна България” от това да я оставиш без отбрана и сигурност.
Борисов явно нацяло се самозабрави! А съд и закон? Че защо пък да се съобразява с тях? Както става ясно и от предизборната му програма няма нужда от съдебни реформи, на него тази система му харесва. Пък ако вземе да не му харесва – ще ги сменим – и законите и съдиите!
След като с лека ръка заяви, че военни и полицаи не заслужават заплати, явно идва ред и на съдиите и прокурорите. Защото ако хората на реда, сигурността и отбраната не дават качествен продукт, какво да кажем за съдии и прокурори. Чудно е как не се е сетил за това, щото нали „Ние ги хващаме, те ги пускат!“.
„Една година от приемането на закона, който премахва допълнителното условие за пенсиониране на военни и полицаи, без той да бъде обезпечен, се натрупаха над 200 милиона лева. Този закон трябва да бъде отменен незабавно“, каза още Борисов.
И глухия разбра, че пари няма! А „Той” най-много реве!
Затова измисления от ДПС и Георги Първанов генерал дава радикално предложение: Да запретнем ръкави! Каквото и да означава това?! Гадно е да си бивш министър-председател, свален от граждански протести, с парите на военните и полицаите няма да постигнете стабилността, за която претендирате предизборно! Те няма да стигнат и да запушете най-уникалната дупка в бюджета, която някога е виждала бедната ни и нещастна държава. Общо взето това ни чака – да ходим без заплати и наведени! Пожарникарят иде! Мислете му!Николай ЦоневКолаж: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *