БОРИСОВ ПРИСТИГА В ПОМОРИЕ ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ И ОБЯВИ ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ НА ГЕРБ (OT ДПС) ЛИЦЕ, ПРИ ЧИЕТО УПРАВЛЕНИЕ ОБЩИНА ПОМОРИЕ Е ОЩЕТЕНА В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ! НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА „НАПРЕДЪК В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА“

БОРИСОВ ПРИСТИГА В ПОМОРИЕ ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ И ОБЯВИ ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ НА ГЕРБ (OT ДПС) ЛИЦЕ, ПРИ ЧИЕТО УПРАВЛЕНИЕ ОБЩИНА ПОМОРИЕ Е ОЩЕТЕНА В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ! НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА „НАПРЕДЪК В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА“

Интересно как България напредва в борбата с корупцията, според премиера Бойко Борисов, след като прокуратурата не повдига обвинения на действащи кметове от ГЕРБ.
От 2013 г. се води разследване от ОД МВР – Бургас след сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров – КОЙ Е ОЩЕТИЛ ОБЩИНА ПОМОРИЕ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ. (ВИЖ ТУК)
След проверка от ДАФИ е установено, че на фирми са изплащани публични средства над договорените, не са се провеждали обществени поръчки съгласно ЗОП и финансовият инспектор е наложил общо 16 акта – на кмета на община Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев и двама зам.-кметове. Става въпрос за непровеждането на обществени поръчки за близо 5 милиона лева.
Според Окръжна прокуратура – Бургас няма данни за престъпление. Според Апелативна прокуратура – Бургас проверката на ОД МВР – Бургас е повърхностна, а отказът на окръжния прокурор за образуване на досъдебно производство – необоснован. След като апелативният прокурор връща преписката на окръжния прокурор, се назначава нова проверка от същото ОД МВР – Бургас и се очаква отговор от същия окръжен прокурор, според когото нямало данни за извършено престъпление. ТРЕТА ГОДИНА!Та, как г-н Борисов и г-н Цацаров борят корупцията можете да си отговорите и сами – никак! От 2013 г. до 2015 г. прокуратурата не може да вкара в съда никой, при явно извършени престъпления – ИЗПЛАЩАНИ НА ФИРМИ СУМИ НАД ДОГОВОРЕНИТЕ! Публични средства!
Премиерът Бойко Борисов другата седмица ще бъде в Поморие да реже лентички, издадоха на ЗАДКУЛИСИТЕ от редиците на ГЕРБ. На 8-ми или 10-ти, за да може да го съчетае с банкета на петролната рафинерия. Без срам и без грам неудобство от факта, че неговите хора от ГЕРБ в Поморие са заковани от държавния финансов инспектор в действия, с които директно попадат под ударите на НК, АКО В БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО НЕ СЕ ОТЧИТА ВСЯКА СРЯДА НА ПРЕМИЕРА ДИВАН ЧАПРАЗ НА КРАК.Така лъжливият премиер на нашето държавоподобие, който толерира корупцията, ще издигне за кандидат-кмет от ГЕРБ в Поморие лице (еднакво близко и до ДПС), при чието управление Община Поморие е ощетена в особено големи размери и което е подсъдимо за дискриминация! Да не пропуснем милионните заеми и разпродажбата на общинско имущество.
И докато в България се „борят“ с корупцията, бъркайки си по дупките, Прокуратурата в Румъния е започнала наказателно преследване срещу премиера Виктор Понта. Заподозрян е в пране на пари, конфликт на интереси, укриване на данъци и други престъпления.
А тук главният прокурор СотЕто Цацаров, който трябва да повдига обвинения, всяка сряда се отчита на премиера Бойко Борисов и внимава да не пропусне някоя премиерска оперативка, че ще оставят Христо Иванов („капиталци“) да го „реформира“.ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *