БОРИСОВ СЕ ВСЛУША В „АФЕРА“ ЗА ВМЗ – СОПОТ. НА ХОД Е ЛУКАРСКИ, АКО СЕ ОГЪНЕ – „КАПОТО“ ЩЕ ГО ВЪРЖЕ НА ФЛЬОНГА

БОРИСОВ СЕ ВСЛУША В „АФЕРА“ ЗА ВМЗ – СОПОТ. НА ХОД Е ЛУКАРСКИ, АКО СЕ ОГЪНЕ – „КАПОТО“ ЩЕ ГО ВЪРЖЕ НА ФЛЬОНГА

След журналистическото разследване на АФЕРА „БОМБА! ЧУЖДИ СПЕЦ. СЛУЖБИ РОВЯТ ИЗМАМИ НА КЛИКАТА ВЪВ ВМЗ-СОПОТ! БОРИСОВ, АКО ДОПУСНЕШ ПАК ЛАПАЧИТЕ ДА ОГЛАВЯТ ЗАВОДА, ЩЕ ТИ „ГО СЛОЖАТ“ ОТВЪН. ГОТВИ СЕ ЗА ШЕФ ЛИЦЕТО, КОЕТО ДАНС ПРИКРИВА, ЧЕ Е ЦАКАЛО С 50 БОНА!“, в определени среди настана истински ступор. От една страна – кръговете, които години източват държавния военен завод се препарираха, от друга – в министерството на икономиката през половин час отваряха „АФЕРА“, за да не пропуснат някоя нова „бомба“, която да им отнесе главите, от трета – премиерът Бойко Борисов е взел вече своето решение, разкрихме от брилянтни източници, базирани на лакът от него.
Когато Бойко Борисов върши нещо наистина полезно за държавата, АФЕРА никога не му е спестявала своето „Браво!“. Ще го направим и сега без обаче да оповестяваме какво точно лично той е решил, вслушвайки се в разследванията на АФЕРА за ВМЗ – Сопот, за да оставим ход на министър Божидар Лукарски да си изиграе правилно картите. Ход, който или ще го изведе на позиция да е първият министър, който е пресякъл крадливата схема, точеща ВМЗ – Сопот, овъртолена в „насковци“, „дансанджии“ и намазани задкулисни „чорбаджии“, и е дал шанс на ВМЗ – Сопот да се възроди без тлъсти „комисионни“, „рушвети“ и „дежурни“ взривове, поради лакомията на запътили се пак да бъдат набутани за шефове, вместо да си дялкат „взривни схеми“ в хотела в Хисаря, или ще го докара до „капо“-то, което ще го върже впоследствие на фльонга.
След последната публикация на АФЕРА за ВМЗ – Сопот и изнесените факти за разследването на чужди спецслужби за грандиозни афери, които се покриват от ДАНС, както и за „подвизите“ на ексшефа на ДАНС – Варна Тодор Дичев, който понастоящем бе пробутан да управлява завода, общото събрание, насрочено за понеделник – 31 август, бе скоротечно и паникьорски … отложено. За 15 септември.
Точно тогава министър Лукарски трябва да посочи ново ръководство. Дали то ще продължи линията на лапане от досегашните играчи, наместили се на входа и на изхода на ВМЗ – Сопот, толерирани от спец.служби и тамадите им, или Лукарски ще успее да се откопчи от „хватката“ и да даде зелена линия за възраждането на военния завод – предстои да видим. Засега Лукарски е оставен от Бойко Борисов да си изиграе „ръката“. На бюрото на Борисов има по-дебели папки, отколкото са тези при Лукарски – това за сведение на онези, които задкулисно правят опити да цакат с „тесте“, извадено от ръкава.
АФЕРА си запазва правото да освети всичко онова, което се случва, ако министър Лукарски прояви на 15 септември неблагоразумието да избере самоубийствения за себе си ход – оставяйки завода в ръцете на „насковци“, „гецовци“ и „дичевци“. Защото, като политик Борисов може и да проявява дългосрочно търпение да „реже глава“, едва когато тактически му е най-изгодно, но ние в АФЕРА стреляме бързо. Безотказно. И право в целта.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *