БОРИСОВ, ТАЗИ НЕЩАСТНИЦА БЪЧВАРОВА НЯМА ЛИ ДА Я МАХАШ? БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПУБЛИЧЕН ДОМ, А БЪЧВАРОВА НЕ МОЖЕ ДА Е МАМАН!

БОРИСОВ, ТАЗИ НЕЩАСТНИЦА БЪЧВАРОВА НЯМА ЛИ ДА Я МАХАШ? БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПУБЛИЧЕН ДОМ, А БЪЧВАРОВА НЕ МОЖЕ ДА Е МАМАН!

БОРИСОВ, ТАЗИ НЕЩАСТНИЦА БЪЧВАРОВА НЯМА ЛИ ДА Я МАХАШ? Борисов сега му се иска да се ухапе там, дето не се стига, защото заради простотията му да слага жени на възлови постове, бере як срам. Най-големият му резил е Бъчварова, дето я нахендри да става министър на вътрешните работи. Женицата е по-безпомощна от Фандъкова, но болезненият честолюбец от Банкя не иска да признае това. Защото за пореден път ще трябва да се самоуличи в един свой гениален кадрови гаф. Между впрочем – я ми кажете поне един посочен от Пожарникаря, да е стойностен?
В момента държавата се тресе – имаме рекорд по убийства, катастрофи и тежки престъпления, циганите съсипват селата и трепят старците, а жалката социоложка я няма никаква.
Тя не е виновна, виновен е Пожарникаря, защото не може в тежки години за държавата да слагаш една безпомощна женица. България не е публичен дом и Бъчварова не може да е маман.
И като няма какво да каже, и като се осрал отвсякъде, днес Борисов ръси глупости – да му се чуди човек как такъв простак е бил главен секретар на МВР: не полицията, а родителите са виновни и липсата на възпитание за престъпленията и катастрофите.
Прочетете това гениално проникновение на премиер: „Майките, бащите, бабите и дядовците им ги гледат. Къде са им децата посред нощ? И защо карат така?” Ако не ми кажете, че това е издумано днес, ще си помисля, че слушам някогашния квартален милиционерски отговорник. А в същност между двамата няма разлика, нали?Стефан Северин
Фейсбук
Колаж: Кирил Стаменов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *