БОРИСОВ, ТИ НЕЩО ОТ ПОМОРИЕ ВЗИМАШ ЛИ, ЩОТО ВСИЧКО ОТИВАЛО ПРИ ПЕЕВСКИ, МАЙ. ОМЕРЗЕНИЕТО НА ХОРАТА В ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ ЕСКАЛИРА ТАКА, ЧЕ „МОРЕТО“ ЩЕ ВИ ЗАЛЕЕ ДО БАНКЯ!

БОРИСОВ, ТИ НЕЩО ОТ ПОМОРИЕ ВЗИМАШ ЛИ, ЩОТО ВСИЧКО ОТИВАЛО ПРИ ПЕЕВСКИ, МАЙ. ОМЕРЗЕНИЕТО НА ХОРАТА В ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ ЕСКАЛИРА ТАКА, ЧЕ „МОРЕТО“ ЩЕ ВИ ЗАЛЕЕ ДО БАНКЯ!

В Поморие усилено се говори, че „главните общинари“ се „отчитали“ пред Д.П. Всичко, що в града се държи като бизнес е рекетирано, оплакват се поморийци, а останалото било на гербаджиите, ама те в Поморие гербаджиите са ДПС-капии. В Общината всички работили само за себе си, включително и общинските съветници – европейски проектчета, заведенийца, сладоледчета…комисионнички, асфалтчета, „хотелчета“, а „лъвския пай“ за #КОЙ.Борисов, за какъв ти е тогава този кмет, че пак го издигаш от ГЕРБ за втори мандат?? Не виждаш ли, че те си подиграват, докато се пукат да крадат и отчитат на депесари. Ти премиер и лидер на партия ли си или лукова глава?
Борисов, кметът ти никога няма да види втори мандат, ако изборите не се фалшифицират.
В цялата община го ненавиждат. Дори общинския съвет гласува с. Каменар и с. Лъка да станат квартали на Поморие, защото кметовете там никога няма да бъдат избрани отново. А като са квартали герб-кметът ти на ДПС в Поморие ще си ги сложи пак същите, които не спират да тормозят съгражданите си, пък и ще се вдигнат данъците.
Борисов, знаеш ли на кой е паркингът до Общината и паяка за репатриране на автомобили? Говори се, че е 50% на Общински пазари (доказано!), разбирай роднината на кмета, и 50% на шофьора на кмета. Смятам се сещаш вече чия собственост е. А работи ли паяка без документи, да събира пари за изборите за купуване на гласове? Засрамете се!
Борисов, попитай кмета си в Поморие: Вярно ли е, че шофьорът му е бивш дилър от Меден рудник?Борисов, попитай кмета си също – на кой е сладоледът до х-л „St. Geоrge“ в центъра на града. Да не се окаже пак негов, ама на шофьора му? Попитай го още – на кого е влакчето, дали е регистрирано на фирма на варненския Гуцанов от БСП, дали цялата композиция има право да превозва и дават ли касов бон? Иначе е на ДПС.
Борисов, депесарската „мента“ не беше ли казал, че си „мутра“, за което искаше да го съдиш. А плюска и пука ли на една маса с кметът ти? И защо на рождения му ден е имало повече депесари, отколкото гербаджии?Борисов и накрая го попитай, всичко що се открадна от асфалта в Поморие и измисленото строителство по разни проектчета, и след всички продажби на златни общински земи, за ГЕРБ, тоест теб, трохите ли бяха и всичко ли отиде в ДПС-Пеевски?
Иначе тримцата – кмет, зам.-кмет и секретар, могат да ти се кълнат през сълзи във вярност колкото си искат.
И още, и още… И не на последно място: пред фалит ли е Община Поморие, защото Община Средец фалира, пък са същите фирмите и тук, които са ускорили процеса там.
Поморие е съсипано. Бизнесът е мачкан. Обикновените граждани са тормозени и без проверка в домовете им се изпращат писма от Общината, че давали на курорт нелегално – щели да ги санкционират. Европейските проекти не създават работни места, нито повишават жизнения стандарт. Не се хвалете с това! От тях само се краде и се изграждат калпаво, за да може след година да се ремонтират (но вече с народни пари – на данъкоплатците!) и пак да се краде. Но ако от ОЛАФ дойдат в Поморие да инспектират, ЕК доста оперативни програми ще замрази. Особено, ако наблегнат на „водния цикъл“ и неработещата нова пречиствателна станция. Между другото, старата канализация свързана ли е с новата и къде отиват фекалиите? Поморие върви на заден ход. Обезлюдява. Младите хора го напускат, поради липса на реализация и защото им е писнало от връзкарските общински нагласени истории. И постоянно да ти искат нещо, за да ти „помогнели“ да се случи изобщо нещо.Борисов, кметът ти от ГЕРБ на ДПС, дето го издигаш за втори мандат, не става. И малкото гербаджии в Поморие, между които има и свестни хора, са отвратени. Гласове за ГЕРБ от тук не чакай на местните избори, нито на президентските. Освен, ако не се фалшифицират изборните резултати и предимно гласувалите за ГЕРБ не са покойници и трайно напуснали България.
Но омерзението на хората не може да се подправи, то е истинско, и в един момент ще ескалира с такъв мощен интензитет, че „морето“ ще ви залее до Банкя. Стоян Тончев
ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *