БО/Й/КО ЖИЦАТА И МАЛОУМНАТА НИ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

БО/Й/КО ЖИЦАТА И МАЛОУМНАТА НИ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

И дойде Седмия ден от безумието, в което без ток, хляб и всякаква връзка потъна част от България, и Бойко Методиев Борисов се възвести в … Родопите. С Лиляната МУ. Нещо като Дева Мария по време на преспи. Но Светиня МУ Бойко Методиев Борисов рече, че ще пусне жицата…
Снимката, която виждате е от пиковия момент на снеговалежа и е от прохода Печинско. Намира се между Златоград и Мадан. Преди 10 ноември 1989 година там е Втора гранична зона, а кльона е първа гранична зона. Да не мислите, че по времето на „лютия социализъм“ не е валял сняг?
Никога обаче не е било възможно да се допусне тези обекти, свързани и с националната сигурност, да бъдат оставени ДНИ наред затрупани и затворени.
Сега вече няма „гранични зони“, нали сме в Европейския съюз?!
Тези гранични стратегически места обаче са свързани с националната сигурност на държавата и е пълен абсурд държава, която да допусне подобно положение. Проходът Печинско е началото на тогавашната втора гранична зона.
Сега има обаче много нови „спецове“, които оставиха половин България и родопчани кучетата да ги ядат. По „онова време“ МНО, Гражданска отбрана и МВР се справяха с желязна организация.
Сега на Седмия ден, виейки от глад Бойко Борисов, „пуска“ жици и агрегати, а придворната му журналяйка Диана Найденова прави сладникави пътувания с шефа на Пожарната и ги дават за „радост“ на Североизточна България, която има ток, и гледа този циркаджилък.
Добре, че родопчани са корави и носят на всичко. И на Бо/й/ко Жицата. Какво ли биха правили сладурите от „националната ни сигурност“ толкова дни, ако някой субект, организация с добре планирани действия би решила да постигне определени цели в тази част на България, където живее смесено население с различно вероизповедание?! Ами, ако някой беше замислил нещо „остро“? Рудозем, Мадан – всеки търси „спящи клетки“, а какъв по-прекрасен тест за малоумната ни „национална сигурност“!Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *