БО/Й/КО & ПЕЕВСКИ, ХАК ДА ВИ Е „РУСКОТО РЕСТО“! ПРЕДУПРЕДИХМЕ , ЧЕ СТЕ „ФИТКИ“!

БО/Й/КО & ПЕЕВСКИ, ХАК ДА ВИ Е „РУСКОТО РЕСТО“! ПРЕДУПРЕДИХМЕ , ЧЕ СТЕ „ФИТКИ“!

Когато преди месеци АФЕРА първа написа, че се чака „руското ресто“ за Лапачите, управляващи тази територия, наречена „държава“, в лицето на Бо/й/ко и Пеевски, и техните ментори и задкулисни Чорбаджии, някои си мислеха, че дъжд пръска… Да де, ама идва зимъска.
За ехалето, ежедневно облъчвано от калташките, лайняно – фекални медии на Пеевски, информираме регулярно, че „руското ресто“ задкулисно и хладнокръвно протича по план.
Ако някой продължава да си мисли, че на Русия мноооого и е притрябвал коридор през нашето небе, значи не умее да мисли. Путин за пореден път го сложи на ЛАПАЧИТЕ – КРАДЦИ, управляващи България, които на всичкото отгоре им пресъхнаха езиците да ближат американските задници.
И ги подложи Путин на толкова лесно капанче, че само такива като гербо-реформаторско -абеве – кабеларното малеби не разбраха как ги ощави до голо. Сега затова от Митовото министерство квичат, че „самостоятелно“ взели решение, щото на Бо/й/ко пак му се вдигна кръвното като знае на какво са способни спецназ. НСО-то му направо ще го газират като лимонада.
Междувременно първият заместник-председател на комисията по външните работи в руската Дума Леонид Калашников, цитиран от ТАСС, буквално снизходително – унизително оповести летежа на куршума на „руското ресто“: „От гледна точка на двустранните ни отношения това решение не се побира в никакви рамки. Работата даже не е в ответните мерки, които Русия така или иначе ще предприеме срещу България, а в това, че (българското решение) по всякакъв начин подкопава нашите отношения и занапред, когато и те да се подобрят. Решението на София е изпълнение от васала на искане на своя господар. САЩ очевидно ще се опитат да ни затворят небето за полети към Близкия изток по целия периметър. Някой се държи, като Гърция например, а такива слабички, като българите, които ние някога защитавахме от турските завоеватели, не помнят добрината„.
Във Фейсбук Стоян Тончев коментира точно: „Снощи Тиквата го заплашиха от Козяк, че ако даде въздушен коридор на Русия и ще бъде свален. Така се насра в шушлека, че чак в Поморие и в Атина замириса. И днес не даде. Проста тикво, „руското ресто“ изобщо няма да промени отношението на другите страни към нас, защото те изобщо нямат отношение. Затова могат спокойно да те изчаткат, ама си толкова малък, че само ти се смеят.“
На ход сега на предстоящите избори е … българското „ресто“. Разбира се, ако има народ, а не остригано стадо.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *