Браво, Велизаре! Велизар Енчев напусна парламентарната група на „Патриотичния фронт”!

Браво, Велизаре! Велизар Енчев напусна парламентарната група на „Патриотичния фронт”!

Патриотичния фронт е изцяло на килимчето пред ГЕРБ и Реформаторския блок, заяви Велизар Енчев в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия. В студиото Енчев показа декларация, с която напуска парламентарната група на „Патриотичния фронт”, поради „дълбоки различия”, и я подписа.
Велизар Енчев каза, че партията ПФ тотално е подменила вота на избирателите и даде пример с обсъждане в групата по казуса с тефтерчетата на Филип Златанов, когато един от депутатите „патриоти” защитил … Цветан Цветанов!
Велизар Енчев каза, че депутатите от ПФ са научили едва при гласуването в пленарна зала, че Слави Бинев е бил предложен за шеф на комисията по култура и медии. Това показва тоталния диктат и задкулисие от страна на Валери Симеонов и Каракачанов.
Енчев каза, че в групата им нищо не се обсъждало, каквото кажел Валери Симеонов това ставало. Не е било обсъдено и гласуването за „зловещия избор“ на Цветан Цветанов като член на комисията по контрол върху СРС.
Велизар Енчев разгроми Валери Симеонов като посочи негово изявление по Нова тв, в което казва, че били важни програмите, а не „човечетата”, а по-късно персонално атакувал назначаването на зам-областния управител на столицата, заради задкулисни договорки. Патриотичния фронт е обвързан в коалиция с ГЕРБ и Реформаторския блок, което не приемам и е против онова, заради което ни избраха хората, заяви Велизар Енчев. Енчев каза още, че Валери Симеонов открито уговарял депутатите си да подкрепят добива на шистов газ, а това говори за определени зависимости. Енчев категорично заяви, че няма намерение да се кандидатира за председател на ПФ, но в партията бушува буря, тъй като структурите са омерзени от поведението на Валери Симеонов. „Това, което стана с нашата партия е особено срамно. До последния момент не вярвах, че Валери Симеонов ще се прегърне с Бойко Борисов. Тези хора зависими ли са, зомбирани ли са, защо толкова лесно предават избирателите си?!“, завърши Велизар Енчев.Аfera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *