Британски секссимвол: Спирам да подкрепям Юнайтед, ако върнат Грийнууд

Британски секссимвол: Спирам да подкрепям Юнайтед, ако върнат Грийнууд

Една от най-известните журналистки във Великобритания каза, че ще спре да подкрепя Манчестър Юнайтед, ако тимът върне в състава Мейсън Грийнууд.

Става дума за красивата Рейчъл Райли, която е водещ нa едно от най-популярните развлекателни предавания Countdown по Канал 4.

37-годишната Райли е дългогодишен фен на Манчестър Юнайтед, но не може да приеме, че Грийнууд ще бъде върнат в състава, след като бе обвинен в изнасилване от приятелката си.

Той беше арестуван през януари 2022 година, а година по-късно обвиненията срещу него паднаха, а приятелката му му роди дете. Сега двамата продължават да живеят заедно.

Пред своите 684 хиляди последователи в Туитър, Рейчъл Райли написа: „И аз няма да подкрепям Юнайтед, ако върнат Грийнууд. Чухме и видяхме достатъчно по случая. Да се преструваме, че това е окей ще е голяма част от проблема. Би било опустошително за моя клуб, ако спомага за проблем, който се замита под килима. Надявам се да постъпят правилно“.

Грийнууд не е играл за Юнайтед след ареста си, но все по-усилено се тиражира информацията, че до броени дни ще бъде върнат в състава. Името му вече отново фигурира сред играчите в официалния сайт на Юнайтед. „Червените дяволи“ проведоха вътрешно разследване, от което се очаква да обявят резултати.

Свалянето на обвиненията не оправдава напълно Грийнууд, тъй като майката на детето му публикува запис, на който се чува как той се опитва да я изнасили. Това предизвика сериозно възмущение най-вече сред жените, които са фенове на Юнайтед. Голяма част от тях изразяват позиция срещу връщането му в отбора.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *