Бритни Спиърс проговори за пръв път за развода със Сам Асгари (ВИДЕО)

Бритни Спиърс проговори за пръв път за развода със Сам Асгари (ВИДЕО) - 1

Бритни Спиърс проговори за пръв път за развода със Сам Асгари (ВИДЕО)

Бритни Спиърс за първи път коментира новината за развода си със Сам Асгари. Звездата публикува изявление в Instagram, придружено с типичното за нея танцово видео за профила си. „Както всички вече знаят, Хесам (пълното име на Сам -ред.) и аз вече не сме заедно. Шест години са много време за една връзка, така че съм малко шокирана, но няма да обяснявам защо, това не е работа на никого. Честно казано, просто не можех повече да понеса болката “, написа певицата.

Бритни благодари на приятели, чиято подкрепа е почувствала на „телепатично ниво“ и добави, че е свикнала да бъде силна: „Моят Instagram създава перфектна картина, но в действителност изобщо не е така – мисля, че всички разбираме това. Бих искал да покажа емоциите и сълзите си, това, което наистина чувствам, но по някаква причина винаги криех слабостите си.”

Звездата възложи отговорността за тази черта от характера си на баща си, който в продължение на 13 години беше неин настойник, припомня БГНЕС: „Ако не бях „силен войник“ на баща си, щях да ме отведат някъде, за да ме „поправят“ от лекари. Въпреки че тогава имах най-голяма нужда от семейство. Любовта трябва да е безусловна. Така че ще продължа да бъда силна и да се справям. В момента се справям страхотно.“ Накрая Бритни пожела на абонатите „добър ден“ и ги посъветва да се усмихват по-често.

Публикация, споделена от Maria River Red (@britneyspears)

През изминалата седмица стана ясно, че Бритни Спиърс и Сам Асгари решиха да се разведат само година след сватбата, която чакаха дълго време заради попечителството над изпълнителката. В същото време, според изданието Page Six, Сам поиска да преразгледа брачния договор и да увеличи размера на обезщетението. Иначе той уж се заканвал да оповести някои „неудобни подробности“ от личния живот на певицата.

Говорителят на Асгари обаче отрече това пред ЕТ: „Твърди се, че Сам оспорва договора и заплашва бившата си съпруга да направи видеоклиповете публични. Това е абсолютна лъжа, той няма и никога няма да има зли намерения към нея. Сам винаги я е подкрепял и ще продължи да го прави.“

TMZ по-рано съобщи, че Бритни е изневерила на Сам с един от домашните помощници в дома им в Калифорния и Асгари разполага с видеозапис, за да го докаже. Съобщава се също, че майката на певицата била бясна, когато научила, че Сам е подал молба за развод. Това не е потвърдено от представител на нито един от двамата.

По-рано вестник „Дейли мейл“ публикува също подробности за развода – между двамата често е имало физическа саморазправа. Бритни на няколко пъти е удряла Сам, а веднъж, докато той спял, певицата започнала да го налага, докато окото му посиняло. Асгари се оплакал на свои приятели, че певицата го нападнала физически, пише TMZ и допълни, че това е една от причините да напусне общия им дом. Източникът посочва още, че е имало много сбивания, когато дори се е налагало да се намесва охраната, а Асгари често е спял на друго място. Кулминацията дошла след последния им „яростен спор“, когато той категорично си тръгнал.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *