Бритни Спиърс с първи коментар за развода й

Снимка: Getty images

Бритни Спиърс с първи коментар за развода й

Бритни Спиърс за първи път коментира новината за развода си със Сам Асгари. Звездата публикува изявление в Instagram, придружено с традиционно танцово видео за профила си.

„Както всички вече знаят с Хесам вече не сме заедно. Шест години са много време за една връзка, така че съм малко шокирана, но няма да обяснявам, защото това не е работа на никого. Честно казано, просто не можех повече да понеса болката“, написа певицата.

Бритни благодари на приятели, чиято подкрепа е почувствала на „телепатично ниво“ и добави, че е свикнала да бъде силна. „Моят Instagram създава перфектна картина, но в действителност изобщо не е така – мисля, че всички разбираме това. Бих искал да покажа емоциите и сълзите си, това, което наистина чувствам, но по някаква причина винаги криех слабостите си”, написа тя.

Звездата възложи отговорността за тази черта от характера си на баща си, който в продължение на 13 години беше неин настойник: „Ако не бях „силен войник“ щяха да ме отведат някъде, за да ме „поправят“ от лекари. Въпреки че тогава имах най-голяма нужда от семейство. Любовта трябва да е безусловна. Така че ще продължа да бъда силна и да се справям. В момента се справям страхотно.

СЛЕД 14 МЕСЕЦА БРАК: Съпругът на Бритни Спиърс подаде молба за развод

Припомняме, че Бритни Спиърс и Сам Асгари решиха да се разведат само година след сватбата. В същото време, според изданието Page Six, Сам поиска да преразгледа брачния договор и да увеличи размера на обезщетението. Иначе той уж се заканвал да оповести някои „неудобни подробности“ от личния живот на певицата.

Говорителят на Асгари обаче отрече това пред ЕТ: „Твърди се, че Сам оспорва договора и заплашва бившата си съпруга да направи видеоклиповете публични. Това е абсолютна лъжа, той няма и никога няма да има зли намерения към нея. Сам винаги я е подкрепял и ще продължи да го прави.“

Бритни Спиърс е загубила бебето си

TMZ по-рано съобщи, че Бритни е изневерила на Сам с един от домашните помощници в дома им в Калифорния и Асгари разполага с видеозапис, за да го докаже. Съобщава се също, че майката на певицата била бясна, когато научила, че Сам е подал молба за развод.

По-рано вестник „Дейли мейл“ публикува също подробности за развода – между двамата често е имало физическа саморазправа. Бритни на няколко пъти е удряла Сам, а веднъж, докато той спял, певицата започнала да го налага, докато окото му посиняло. Асгари се оплакал на свои приятели, че певицата го нападнала физически, пише TMZ и допълни, че това е една от причините да напусне общия им дом. Източникът посочва още, че е имало много сбивания, когато дори се е налагало да се намесва охраната, а Асгари често е спял на друго място. Кулминацията дошла след последния им „яростен спор“, когато той категорично си тръгнал. 

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *