Бруталното убийство в Омуртаг е било заради ревност?

Бруталното убийство в Омуртаг е било заради ревност? - 1

Бруталното убийство в Омуртаг е било заради ревност?

Домашно насилие с фатален край в Омуртаг. 21-годишна жена беше убита от мъжа, с когото е живеела на семейни начала, припомня БНТ.

Тежкото криминално престъпление е извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Двамата са живеели в чужбина и преди дни са се върнали у нас. Във вторник се стига до скандал, който завършва с побой, вследствие на който младата жена умира.

По предварителна информация убийството е извършено от ревност. Мъжът, обвинен за смъртта на 21-годишна жена от Омуртаг, опитал да прикрие убийството и да го представи като инцидент. Той повикал съседи и им обяснил, че жертвата е паднала и се е ударила. Дори опитал да ѝ окаже първа помощ.

„Неговата версия е, че е имало лек конфликт, с леко физическо докосване, което не отговаря на травмите на жертвата. Тя е с множество счупвания, разкъсвания. Говорим за брутален и жесток побой”, обясни в ефира на Нова телевизия говорителят на Окръжната прокуратура в Търговище Васил Ангелов.

Обвиняемият за убийството е задържан за 72 часа, предстои в петък от прокуратурата да поискат постоянното му задържане.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *