Будно Габрово регистрира участниците си в местния вот

Будно Габрово регистрира участниците си в местния вот

Будно Габрово регистрира участниците си в местния вот, информираха от предизборния щаб на коалицията.
„Буквално след дни е стартът на предизборната кампания. Този път тя ще е различна. За първи път изявени габровски личности, без партийни пристрастия, се обединяват зад идеята да работят заедно единствено за благото, успеха и развитието на града. Всеки един от тях е успял в своята област, доказал е знанията и уменията си, градил е и е давал на обществото.
Нашата листа е и млада, и достолепна, и красива и интелигентна. А най-важното е, че всички са личности с характер и воля за промените необходими на града. Огромната разлика между нашата листа и всички останали е, че присъствието на който и да било в нея, е на база авторитет и способности, а не на партийни боричкания и схеми.
Кандидатите ни са се доказвали всеки ден в реалния живот, а не са партийни кадри, които могат да виреят само в партийни централи и синекурни длъжности, неспособни да оцелеят в реалния живот. Ние сме хора с адекватна представа за истинските проблеми на града и начините за справянето с тях. Не се страхуваме да назоваваме нещата с истинските им имена, но и да предлагаме смели решения.
Имаме дългосрочна визия за развитие на Габрово, за разлика от четиригодишното мислене на всеки партиен кадър, добрал се до общински пост. Програмата, която ще представим предлага интелигентни решения за демографската криза, липсата на инвестиции и съответно работни места, с чието справяне ще се повиши стандартът на всички в любимия ни град. Ще даваме, а няма да се хвалим, че усвояваме. Ще сбъдваме мечти, а не нечии интереси.
Листата ни се води от кандидата за кмет г-жа Пепа Сомлева, активен участник в обществения живот, притежател на частен бизнес.
Втори в листата е адвокат Иван Христов, известен с отличната си юридическа кариера и изявен спортен деятел.
Даниела Чолакова управлява успешен семеен бизнес развиван в страната и чужбина. Цветомир Цанков – певец и музикант, любимец на габровската публика и талисман на всяко успешно арт-шоу в града.
Илиян Георгиев – шеф на гарата и емблема на ЖП-транспорта в Габрово. Румен Маринов, притежател на собствен авто-сервиз, председател на националния браншови съюз на авто-сервизите в България.
Константин Христов – зам.-главен счетоводител на една от най-големите габровски строителни фирми. Анелия Ганева – агро-инженер и финансов консултант.
Христина Тодорова-строителен специалист, дългогодишен ръководител на големи строителни обекти, строителен надзор и инвеститорски контрол. Виктор Спасов, собственик на частен бизнес и същевременно общински съветник, отстояващ интересите на Габрово с категоричната си позиция.
Желаем креативна, интелигентна и ведра кампания на всички!“
От предизборния щаб на Будно Габрово.
Следете ни и във Фейсбук на:http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *