Българите може да не са смели, но не са глупави – не ги подценявайте, г-да властимащи и баданарките им

Българите може да не са смели, но не са глупави – не ги подценявайте, г-да властимащи и баданарките им

Всеки един на данъкоплатска издръжка, заемащ обществен пост, част от представителната власт, няма право да се сърди, когато е критикуван. Действията на тези хора трябва да бъдат следени изкъсо и при всяко кривване от правилната линия да им се напомня – кои са, къде се намират, защо са там и на кого трябва да служат.
Голяма полемика се развихри в социалните мрежи покрай Десислава Радева. Някои привиждат сред проводителите на нормалните човешки и граждански претенции врагове. Врагове на президента, на служебния кабинет… Това е техен недостатък и голяма грешка.
Не ни бъркайте с поданици!
Мъдрите и далновидни владетели и управляващи, преуспяващите търговци и бизнесмени, винаги са вървяли напред и постигали целите си през годините и вековете – за добруването и просперитета на народа или служителите си, когато са се вслушвали и поучавали не от придворните си лакеи, които ги лигавят по цял ден, а от тези, които имат смелостта да изрекат на глас истината за грешките в очите им. Да, някои ще кажат, че острани е много лесно, но трябва същите да знаят, че отстрани е най-ясно и се вижда много по-добре.
България е държава с население колкото на град. Тук всичко се знае, чува и разбира. Хората може да не са смели, но не са глупави.
Не ги подценявайте, г-да властимащи и баданарките им!Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *