БЪЛГАРИЯ Е С ИСТИНАТА И ПОДКРЕПЯ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

БЪЛГАРИЯ Е С ИСТИНАТА И ПОДКРЕПЯ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

ЗАД КУЛИСИТЕ ПУБЛИКУВА КОМЕНТАРИТЕ ПОД ПУБЛИКАЦИЯТА:“АТАКУВАТ САЙТА „АФЕРА“! НАУЧЕТЕ УРОКА: „ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ТАВАН НЯМА!“”. ЗАЩОТО СА ЗНАКОВИ И ИМАТ ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪДЕЩОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАСЕЛЯВАЩОТО Я НАРОДОПОДОБИЕ. ИЗВИНЕТЕ МЕ И МИ ПРОСТЕТЕ, НО ВСЕ ОЩЕ НЯМАТЕ ЧЕСТТА ДА БЪДЕТЕ НАРЕЧЕНИ „НАРОД“!
Лили
12.09.2015 в 2:19
Уважавам Ви като журналист,разбирам Ви като човек.
Отговор
Екатерина Петрова
12.09.2015 в 2:11
Не сте сама.
Отговор
Екатерина Петрова
12.09.2015 в 2:09
Не сте сама.Уважавам Ви като журналист,разбирам Ви като човек.
Отговор
Симеон Трети
12.09.2015 в 0:58
„…и тъй като водим войната си сами…“, пишете по-горе г-жо Томова.Това обаче изобщо не е вярно. Зад вас са 99% от коментаторите в сайта, както и минимум 80% от българския народ. Така че…ДЕРЗАЙТЕ! А на шматките, които ви разработват не им обръщайте сериозно внимание и най-вече не се страхувайте от тях. Всичко тече, всичко се изменя и Тиквата не е вечна, както и всичката измет, която го подкрепя. През 1991 г. когато фашагите от СДС завзеха властта смятах, че това е краят на света, но оттогава досега и те се отекоха в клозетната чиния…Въпреки, че сега ги реанимират, но нейсе, където е текло пак ще тече!
Отговор
Hristov
11.09.2015 в 23:02
Г-жо Томова,искам да Ви споделя,че освен сайта „Афера“ следят и трафика към него и по-специално критичните коментари.Не знам как го правят,но след всеки коментар в „Афера“,който съм направил,ми се налага да рестартирам рутера си.Не това е начинът по който ще ме спрат да изразявам позиция,но мисля,че е доказателство за намеса не на хакери,а на специални служби.
Отговор
каиша
11.09.2015 в 23:34
За това им се плаща на хората и не можем да им се сърдим, изпълняват заповеди. Лошото е, че половината от територията вече не е българска, а тях това изобщо не ги интересува, все едно не се отнася до тях.Според Атанасов ние храним някакви чужди служби, които работят срещу България И НИЩО НЕ МОЖЕЛО ДА СЕ НАПРАВИ ВЕЧЕ!!!
АМИ ЗАКРИЙТЕ ГИ ОЩЕ УТРЕ ТЕЗИ СЛУЖБИ БЕ, АТАНАСОВ!
Отговор
Пламен Йорданов Петков
11.09.2015 в 22:49
Томова, няма да се притесняваш, дори и да успеят ще направиш нов сайт Афера !!!
Лошото е, че онова настъпано лайно от Банкя, именувано с името Винету ще му се наложи да плаща наново на хакерите с нашите пари.
Този живот е за смелите Томова, ти определено си в тази група !!!
Отговор
Мария Станчева
11.09.2015 в 22:19
МНОГО СИ СМЕЛА, МНОГО ИСТИНИ КАЗВАШ,НЕ ВЯРВАХ ЧЕ ЩЕ ИЗДЪРЖИШ ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ, НО ЖАЛКОТО Е ЧЕ НИЕ ЧЕТЕМ, ЯДОСВАМЕ СЕ И НИЩО НЕ ПРАВИМ ЗА ДА ПРОМИНИМ НЕЩО
Отговор
omon
11.09.2015 в 22:03
Ми то от глупави хора какво да очаква човек ,само простотии.Вместо да се замислят ,че Томова им помага с информация и достойно поведение за разлика от тяхното , те решили да я атакуват.Идиоти.
Отговор
Васил Василев
11.09.2015 в 20:21
Моето уважение към сайта и неговата издателка.Да продължава със същия хъс да показва какъв прост и неподготвен човек съсипва страната ни,манипулира избори,купува продажници/ПФ,РБ,АБВ/,само и само да е на власт.ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *