България не е член на ЕС. България е СРБ!

България не е член на ЕС. България е СРБ!

Ако политик покаже, че не е на мястото си, извърши сериозен гаф, направи голяма глупост или демонстрира, че се вълнува предимно от личните си интереси, с него, дори у нас, е свършено. Примери? Колкото искате. Не желая да правя изчерпателен списък от имена, защото сред тях има и достойни хора, както и други… Като започнете от Филип Димитров, минете през Нейчо Неев, Негово Величество, Сергей Дмитриевич, Ахмед Доган, Искра Фидосова, Николай Бареков и завършите (условно) с Христо Бисеров, ще забележите, че за всекиго е нужен отделен разказ. Самият той, обстоятелствата около него, противостоящите и помагащите му сили са различни, за всекиго са нужни специфични, особени изрази. Те са несравними. Обединява ги едно – изреченото от тях в публичното пространство няма ехо. От връх Балкана да викнат, Ехо не отговоря.
В същото време се сещаме за така наричаните „политически анализатори“ – политолози, социолози, бивши ДС началници, голфери, „водещи“, „журналисти“… Въобще хора, можещи да подреждат думите, но с обединяващо ги качество – „захапали цицката“. (Цицката е друга тема!). Бълват глупости, без срам си сменят убежденията и твърденията. Те са единствените свободни хора в днешна България. Те са вечни! Ехото от думите им постоянно кънти в ушите ни. Дори да си запушим ушите – те са като гласове от халюцинация. Техен инструмент са безсрамните масови медии. (Медиите, заедно с цицката са друга тема.)
Няма как да пропусна „Независимата съдебна власт“, към която се е присламчила и Прокуратурата. България не е член на ЕС, затова не бива да изпадаме в заблуда, тя е във властта на „независимата съдебна власт“. Както казваше един бивш Главен прокурор – ние не сме РБ, а сме СРБ (Съдебна Република България). Това е пък властта на съвсем свободните у нашенско. Ще вкарат когото си искат в затвора, другиго ще пуснат. Плесен върху тялото на страната! Плесен, дами и господа. Никаква геополитика. Раково образувание. Болест.
И тук неизбежно стигам до Фейсбук, другите социални мрежи и въобще до интернет.
Разбирате ли, че ние, пишещите тук, сме в субкултурата на съвременна България. Ние се забавляваме с нещо като игра с кукли, както в стари времена си играеха малките момиченца.
Създадоха ни „отдушник“. Технологиите са ни изкопали дупката, в която можем да викнем „цар Траян има кози уши!“
Е?
Тъй като новогодишните поздравления и пожелания са валидни за околните и Всевишния до Свети Трифон Зарезан, да си пожелаем:
Край на халюцинациите! През Новата 2015 година няма да ги четем, чуваме и гледаме! Край на СРБ!
КРАЙ!
И да не забравяме, че ако не стане това, чакат ни заредени АК. Има за всекиго…
Живи и здрави!Петко Симеонов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *