БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕЗЛЮДЯВА, ОПУСТОШАВА И ИЗЧЕЗВА КАТО СМИСЪЛ И СЪДЪРЖАНИЕ. ЛЕГИТИМИРАНЕТО НА ПРЕСТЪПНИЦИ Е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!

БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕЗЛЮДЯВА, ОПУСТОШАВА И ИЗЧЕЗВА КАТО СМИСЪЛ И СЪДЪРЖАНИЕ. ЛЕГИТИМИРАНЕТО НА ПРЕСТЪПНИЦИ Е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!

И какво стана?
Пълна обществена амнезия по стара българска традиция, като след ядрен взрив. Протестиращите се уредиха с грантове и административни постове, „десните“ народни трибуни се сдобиха с апартаменти и постове в чужбина на държавната хранилка, обслужващите медии се нагушиха а всички заедно припознаха истинските лица на демокрацията в България, а именно агент Буда, агент Гоце и агент Сава… Легитимирането на престъпници е тежко престъпление, не забравяйте!
Делегирана власт с общо съгласие под форма на политическа дейност, върху лица знакови фигури за корупция, фалшификация на всякакви избори и организирана престъпност чрез употреба на държавната власт. Истински демократи!?
Дълговата спирала е факт, който вече ви обявиха. Гръцкият сценарий предстои, но вие продължавайте да държите главите си забити в пясъка. България се обезлюдява, опустошава и изчезва като смисъл и съдържание. И това е зададен план!!!
А за заличаване на следи и търсене на отговорност за тези последствия, ще ви направят съучастници във война в която те от ваше име също трупаха богатства. Това, което те пропускат обаче е, че от тази земя никой не се е измъкнал жив. Убеден съм, че и на тях няма да им се случи, а на поколенията им тези милиарди няма да трябват, защото печатът ще ги достигне. И когато България пламне отново разкъсана от предатели политици, всичко по-горе написано ще се случи за часове, където и да се намират песовете по земното кълбо…Полк. Николай Марков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *