БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦСЛУЖБИ СА ПРЕВЪРНАТИ В БАКАЛИЯ, А „НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ“ СЕ ПРОДАВА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ЧУЖДИ СПЕЦСЛУЖБИ! ВАЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ ИЗНЕСЕНА ОТ ДАНС НА ФЛАШКИ КЪМ „ИЗНЕСЕНИ ЗВЕНА“

БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦСЛУЖБИ СА ПРЕВЪРНАТИ В БАКАЛИЯ, А „НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ“ СЕ ПРОДАВА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ЧУЖДИ СПЕЦСЛУЖБИ! ВАЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ ИЗНЕСЕНА ОТ ДАНС НА ФЛАШКИ КЪМ „ИЗНЕСЕНИ ЗВЕНА“

БОМБА! „ОПАСНИ ВРЪЗКИ“- ВАЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ ИЗНЕСЕНА ОТ ДАНС НА ФЛАШКИ КЪМ „ИЗНЕСЕНИ ЗВЕНА“. ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ С РАЗРАБОТКА „ЧЕРВЕИ“. ДЕЙСТВАЩИТЕ ЛИЦА – ЕДНИ И СЪЩИ! ИСТИНСКАТА ЦЕЛ – ИЗНАСЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДАН!
След като единствена АФЕРА изнесе пълната фактологична истина за разработката за „Вътрешна сигурност“, станала популярна като „червеи“:
БОМБА! ИМА ПОДСЛУШВАНЕ! СГС ПОДВЕДЕН ПРЕСТЪПНО ОТ МВР! ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ СЛАГА ПОДПИС ПОД ИСКАНЕ ЗА ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА „ИИС – СПРАВКИ“, С КОЕТО РАЗПОРЕЖДА НА ДАНС ЕСКПЛОАТИРАНЕ НА МЕРОПРИЯТИЕТО. ИМА ПОДПИС И НА „ГЕЛОСАНИЯ“ ЗА СЪГЛАСУВАНЕ!
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕКСШЕФОВЕ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ И НА „ОАЛ“ РЕЖАТ И ПОДМЕНЯТ ДОКУМЕНТИ ПО РАЗРАБОТКАТА „ЧЕРВЕИ“
дойде ред на НАЙ-ВАЖНИЯ ВЪПРОС – КАКВА Е ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ЛЕГЕНДИРАНОТО АТАКУВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННАТА СИСТЕМА „ИИС – СПРАВКИ“ КАТО УЖ БИТКА С „КЪРТИЦИ“ В МВР.[/b]
[b]АФЕРА ще изложи единствено факти. Анализът идва от само себе си.
Цветлин Йовчев е вътрешен министър и вицепремиер, когато стартира въпросната разработка „червеи“. АФЕРА вече описа подробно механизма, при който подписи има както на ексшефа на „Вътрешна сигурност“ Тодор Костадинов, така и на Цветлин Йовчев, Светлозар Лазаров и Владимир Писанчев.
Нарушенията по разработката с исканията на СРС и контрол върху трафичните данни са фрапиращи /вижте горните материали на АФЕРА/ като съдът е бил подведен, че уж е издавана „държавна тайна“, а всъщност такава е нямало.
Председател на СГС е Владимира Янева, която е известна и като много близка на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Именно СГС е издало разрешение за СРС. Във Варна разрешение за „трафични данни“ е дадено от шефката на ВРС Ерна Жак – Яков Павлова.
Шефът на „Вътрешна сигурност“ Тодор Костадинов е бивш кадър на ДАНС от обкръжението на Цветлин Йовчев, назначен като шеф на ДАНС от Бойко Борисов при първия му мандат. Когато Цветлин Йовчев става вътрешен министър и вицепремиер /отговарящ за ДАНС/, той взима при себе си и лицето Георги Великов, също от ДАНС, и също от прословутия кръг „Драшков“, иначе популярен като „библиотекарския“. За шеф на ДАНС е назначен Владимир Писанчев – лице от същия кръг от ДАНС 1 и ДАНС 2.
На пръв поглед изниква логичния въпрос – нещо не се вързва, 300 дни да разработват информационна система ИИС – справки, които на практика има всеки мобилен оператор? Въпросът е логичен, защото в МВР има по-ценна информация в други масиви на МВР.
Освен, ако някой не е свалял информация за себе си или за големи престъпни структури. А „големите престъпни структури“ не са само обичайните подземни бандити. По-страшни са „големите престъпни структури“ овластени и с бели якички.Преди време, по времето на Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев в ДАНС, най-важната информация в Агенцията е изнесена на флашки с „мотива“, че „се създават „изнесени звена“.
Какво означава „изнесено звено“?
„Изнесено звено“ е офис извън службите /в случая ДАНС/ с лица, свързани със службите, в който офис тече „някаква дейност“ „за прикритие“.
Време е прокуратурата да провери дейността на тези „изнесени звена“ само частна ли е и има ли връзка с „търговия с информация“.
На практика в потресващия скандал с разработката „червеи“ в МВР отново е изнесена и копирана информация.
Очевидно изнесената информация си е заслужавала.
Целият скандал отново се случва по времето на Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев.
Междувременно частната фирма на Цветлин Йовчев, която не бе тайна за медиите – „Регулус консулт“, се занимава с „консултантска дейност“. „Консултантската дейност“ обикновено се свързва с информация.АФЕРА има експлозивна информация какво точно е дръпнато от масивите и защо е толкова ценно, но на този етап няма да публикува данните си, за да не попречи на разследването.
Ще употребим само знаковия термин „легендирани контролирани пратки“. Не става дума обаче за наркотици. Осребряването с голяма сума, като точността и ще премълчим, е дошло през 2013 година.
Покрай разработката освен в МВР, в ДАНС, покрай това, че „мероприятието“ е „експлоатирано“ от ДАНС, са разкрити СТРАХОВИТИ и ПОТРЕСВАЩИ факти около това какво е правено със СРС. Аферата стига дотам, че предстои служители на ДАНС на ръководни постове да станат „защитени свидетели“.
Преди години единствена АФЕРА публикува скандален материал – спец „справка“, касаеща Цветлин Йовчев, Писанчев, Георги Великов и останалите „спецове“ от службите.
Тогава АФЕРА предупреди, че Цветлин Йовчев е предал Иван Драшков, Бойко Борисов, Росен Плевнелиев, Пламен Орешарски, а сега очевидно е ред на „библиотекарите“.
Години наред АФЕРА предупреждава, че българските спецслужби са превърнати в бакалия и „националната ни сигурност“ се продава, включително и на чужди специални служби.
Сега историята се повтаря, както с „изнесените звена“ в ДАНС. Този път някой дръпна информация от цяла информационна система в МВР. Информация, която и този път ще бъде продадена.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *