ВАНЯ ЧЕРВЕНКОВА КЪМ „ПИК“: СРАМА НЯМАТЕ ЛИ С НИСКОКАЧЕСТВЕНИТЕ СИ ДРАСКАНИЦИ? ВИЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ЖЪЛТИ ПРОСТОТИИ! ЕДНА ОТ ВАШИТЕ РЕПОРТЕРКИ СЪМ ОСЪДИЛА ВЕЧЕ НА 2 ДЕЛА!

ВАНЯ ЧЕРВЕНКОВА КЪМ „ПИК“: СРАМА НЯМАТЕ ЛИ С НИСКОКАЧЕСТВЕНИТЕ СИ ДРАСКАНИЦИ? ВИЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ЖЪЛТИ ПРОСТОТИИ! ЕДНА ОТ ВАШИТЕ РЕПОРТЕРКИ СЪМ ОСЪДИЛА ВЕЧЕ НА 2 ДЕЛА!

Към АГЕНЦИЯ ПИК : Скъпи журналисти, прочетох вашата гледна точка и съм в още по-голям шок, отколкото Вие от „прекрасното ми PR, което са ми направили“.
Да обясня за непросветените: Няма кой да ми лъска задника, нито пък да ми прави с…. и от Нова Броудкастинг Груп. Докато Вие очевидно заставате зад нечии интереси… Това ли за Вас е най-важният въпрос: била ли съм на гробища със Снежана Стефанова (бившата съпруга на Венци Стефанов)???? Щом е толкова важен този въпрос да Ви отговоря от 1 лице: Да била съм. Снежа и дъщеря и Ева на която аз съм кума на сватбата ме помолиха да ги ПРИДРУЖА защото бяха чули, че има гроб с името на Митко. Хайде Снежа, кажете им истината с Ева, че ми писна да ме дъвчат заради Вас!!! Ако сте достойно жени, каквито Ви познавах ( защото фелдфебел Стефанов Ви забрани да комуникирате с мен) кажете им!!!!! Само съм Ви помагала за всичко и никога не съм инициирала нищо. Да! Срещнах те Снежа със зетя на Фатик, но ти го моли да ти съдейства да разбере нещо за сина ти!!!! И гнусните интерпретации на бившият ти ми писнаха да ме слагате в графата мутри!!! Това е истината ПИК-аджии!!! Кристално ясна ли съм или искате да отидем на полиграф??? Аз съм готова!!! Отговорих ли Ви на най-важният въпрос???
Аз мислех, че е най-важно колко наркотици има в държавата и колко от тях са поразили включително и ваши познати???? Мислех, че е важно какво става в България и че сме прогонили 2 000 000 души да бачкат на белите европейци, за да оцелеят семействата им тук!!! Ако ще плюем да започваме битката !!! Една от вашите репортерки съм осъдила вече в 2 дела – Звездомира Мастсгаркова.. Ако искате да продължа???? Срам нямате ли с ниско качествените си драсканици и вместо като медия да застаните зад думите ми.. вие се занимавате с жълти простотии???!!!!
ОХI- не сте познали!!! Бъдете живи и здрави!!
Към ПИК-аджии: Ей сега ходих до гробищата:))) Ама не да ровя гробове, а до църквата в тях ( Боянски гробища) да Ви запиша литургия за успокоение, Молитви, петохлебие, водосвет и т.п…Ваня Червенкова
Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *