Варна въстана! Да продължим борбата за правда и за свобода, която започнахме през февруари 2013 г.! Бунт, бунт и пак бунт!

Варна въстана! Да продължим борбата за правда и за свобода, която започнахме през февруари 2013 г.! Бунт, бунт и пак бунт!

Изявление на бившия футболист Иван Петров: До всички радиа, телевизии и сайтове:
„Искам чрез Вас да отправя едно истинско и честно послание към целокупния български народ, без редакторска намеса.
Съхрани българското, бъди българин! Майка България над всички.
Казвам се Иван Петров, бунтар съм по прирора и такъв ще си остана, докато съм жив, защото вярвам в Бог. Христос ми дава доброта, любов, дух и много сила да се боря като един балкански лъв за цялата истина.
Искам тук в България да има честност, справедливост и възмездие.
Моята кауза, заради която излязоха да протестират на улицата през „февруарските протести”, е ясна на цялото българско общество.
Децата са бъдещето, нека да инвестираме в тях.
Революционна Варна отново на бунт! Ние не сме партия, ни сме народа.
Нека Европа и света да чуят и разберат, че българите не сме мърша. Затова решихме да продължим борбата за правда и за свобода, която започнахме през февруари и март 2013 година във Варна.
Хора, българи, да слушаме сърцата си, бъдете Васил Левски! Дела трябват, а на думи. Пътят за истината за една свободна, демократична и европейска България, е съвсем друг. 70 години стигат.Бунт, бунт и пак бунт! Всички партии вън от властта.
Народът сам избра съдбата си и реши да си върне държавата. Да я освободим от тази корумпирана и алчна партия мафия.Сега и после на 5 октомври 2014 година, и след изборите, той, народният бунт, продължава. До край, до победа.
На 28 септември 2014 година в 11 часа всички достойни и честни варненци отново да сме заедно и единни пред Община Варна. Така да бъде в цялата наша мила Родина. Защото, тя, майка България умира.
Народът няма да мълчи, народът няма да търпи.
Да живее България, да живеят нейните достойни синове!afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *