Веселина Томова: Завършвам книгата си „Хвани ме за кобура“… Българските служби са продадени, но днес няма да забия козия рог на падналите. Уважавам честта на враговете си!

Веселина Томова: Завършвам книгата си „Хвани ме за кобура“… Българските служби са продадени, но днес няма да забия козия рог на падналите. Уважавам честта на враговете си!

ЗАЩО „АФЕРА“ НЯМА ДА ПРОБОДЕ С КОЗИ РОГ ПАДНАЛИЯ. НЕ ТЪРСЕТЕ ПЪРВИТЕ, СЛУГИНСКИ ЖУРНАЛЯ, ТИЧАЙТЕ СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ!
Довършвам книгата си „Хвани ме за кобура“. Книга, в която ще прочетете неща, които никога и никъде не са казвани за българските специални служби и за т.нар. „национална сигурност“ на България.
Господ забави книгата. Този път смирено изчаквах Божиите знаци, защото знам, че нищо случайно няма на този свят. И когато те спира Силата, значи има за какво.
Владимир Писанчев подаде оставка. Цветлин Йовчев вече /пак/ е в Библиотекарския. Светлозар Лазаров подаде оставка.
Слугинските журналя хукнаха обходно да търсят интервюта и контакти с ПЪРВИТЕ, които казаха, че „царят е гол“ и не само гол, но и продажен и продаден в българските национални служби. Досега МЪЛЧАХА СЛУГИНСКИТЕ ЖУРНАЛЯ. МЪЛЧАХА!!!
Не година, ГОДИНИ НАРЕД, „АФЕРА“ разкриваше безобразията, мерзостта на продажба на националната ни сигурност, включително и на чужди специални служби. Слугинските журналя мълчаха!!! И лижеха задниците на НАЧАЛНИКА ИМ, дето и сега е потресаващо хванал НЕГОВИЯ СИ Господ за шлифера.
Плюха ме, храчеха срещу мен, наричаха ме мафия, луда, поръчкова, всякаква. И МЪЛЧАХА!!! Защото да вадиш ИСТИНАТА за специалните служби е самоубийствено и аз си знам каква война водя.
Сега хукнаха същите тия журналя да търсят Велин Хаджолов, Рашко Зайков и онези, които първи обявиха, че ръководни кадри на ДАНС продават националната ни сигурност, търсят ги за интервюта. Сега, когато мандалото над писанчевци и цветлиновци падна.
„АФЕРА“ НЯМА ДА ИЗВАДИ КОЗИЯ РОГ И ДА ПРОБОДЕ ПАДНАЛИЯ, защото сме ИМ ЗАСТАВАЛИ тогава, когато всички мълчаха, включително и ГНОМА И ПРЕДИЗВИКВАЩИТЕ ОТВРАЩЕНИЕ „РЕФОРМАТОРИ“, които сега, за да лапнат „спец“ кокала са готови да лапат и атрибутите на НАЧАЛНИКА.
„АФЕРА“ е написала онова, което с невероятен риск е придобила като информация ТОГАВА, КОГАТО ТРЯБВАШЕ, ТОГАВА, КОГАТО ОЩЕ ИМАШЕ НАДЕЖДА, ЧЕ СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ МОЖЕ ДА БЪДАТ СПАСЕНИ.
Сега вече е късно. Сега вече такива БЪЛГАРСКИ СЛУЖБИ НЯМА.
Продадени са. Продажни са.
И на финала – за мерзките „академици“ и суфльорите им „драшковци“ – книгата ми, която предстои да излезе, ако Господ е рекъл, не е ауто-кю на това, което са ми „диктували“ онези, ПЪРВИТЕ. Даже напротив – неведоми са пътищата Господни.
Информацията съм събирала като шерп. На който НИКОЙ НЕ НОСЕШЕ ДИСАГИТЕ.
Днес аз няма да забия козия рог на ПАДНАЛИТЕ.
Защото уважавам честта и на враговете си.
Веселина Томова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *