Веселина Томова: За сведение на клеветника Недялко Недялков делото „Яне Янев срещу АФЕРА” е преминало едва на първа инстанция, така че всеки, който нарече Веселина Томова „клеветница” клевети и ще бъде осъден

Веселина Томова: За сведение на клеветника Недялко Недялков делото „Яне Янев срещу АФЕРА” е преминало едва на първа инстанция, така че всеки, който нарече Веселина Томова „клеветница” клевети и ще бъде осъден

На последното съдебно заседание по делото „Яне Янев срещу сайта АФЕРА и журналистката Веселина Томова”, адвокатът на Яне Янев пред съдия Геновева Илиева безскрупулно и нагло излъга, че няма профил във Фейсбук. В същото време адвокатът на Яне Янев сипеше квалификации в действащия си съществуващ профил във Фейсбук, наричайки съдийка от столичен съд „чалга звезда”.
Емил Василев регулярно е цитиран в различни медии, заради вулгарните си и брутални закани в профила си във Фейсбук, една от които например бе още от началото на т.г. и бе отправена към журналистката Веселина Томова: „НЯМА ЛИ КОЙ ДА ОТИДЕ ДА ТЕГЛИ КУРШУМА НА ТАЯ МЕДИЙНА КУРВА, ГЛАВНАТА РЕДАКТОРКА НА „АФЕРА”, ЗА ДА СЕ СВЪРШАТ МЪКИТЕ И?!”
Днес след разпращането на решението по делото „Яне Янев срещу АФЕРА” до медиите, без то изобщо още да е стигнало до ответника по официален път, адвокат Емил Василев, който лъга право в очите съдийката по делото, че няма профил във Фейсбук, е написал на стената си: https://www.facebook.com/terorrist?fref=ts„Намирам това дело за особено важно в моята адвокатска практика. Не защото помогнах на Яне Янев да осъди Веселина Томова и сайта „Афера“, нито заради размера на присъденото обезщетение, което, заедно с разноските е само 6 хл. лева. Припомням, че по друго мое дело Волен Сидеров бе осъден да заплати на Яне Янев много по-голяма сума /55 хл. лева/. Намирам делото срещу „Афера“ за важно, защото всяка една съдебна победа срещу лъжите и клеветите на жълтите медии е от полза за цялото общество в битката срещу опростачаването и чалгаризацията, на които е подложена милата ни Родина и горките й препатили граждани…”
И е приложил дописка от жълтакавия сайт на осъдения на ТРИ ИНСТАНЦИИ ОКОНЧАТЕЛНО КАТО КЛЕВЕТНИК – Недялко Недялков, който изобщо няма нищо общо нито с Делян Пеевски, нито с ГЕРБ, озаглавена абсолютно клеветнически: „EКСКЛУЗИВНО в ПИК! Осъдиха клеветницата Веселина Томова от Афера! Собственичката на жълтата медия ще плаща солено за обидите си!”.За сведение на клеветника Недялко Недялков делото „Яне Янев срещу АФЕРА” е преминало едва на първа инстанция, така че всеки, който нарече Веселина Томова „клеветница” клевети и ще бъде осъден.„С голямо съжаление мога да кажа, че има все още медии, които функционират и се издържат само и единствено чрез клеветнически и поръчкови материали. За разлика от тези пасквили и долнопробни лъжи по мой адрес, аз няма да си позволя да говоря персонално за Веселина Томова, дори ще й кажа продължавай Весе в същия стил и ще стигнеш далеч…. Авторите на сайта „Афера“, не знам кои са те, не само, че са на изключително и долнопробно ниво, но и минават всякакви граници. Сигурен съм, че и други засегнати страни ще осъдят „Афера“. Осъдил съм не само „Афера“, но и други две медии. Сега имам малко повече време и е по моите сили да направя така, че няма безнаказани в тази държава„, казал пък Яне Янев пред жълтия сайт на клеветника Недялко Недялков.
Кой е Яне Янев и как е коментиран точно във Фейсбук, АФЕРА ще остави на самия Янев, който имал сега много свободно време, да прочете какво мислят хората за него.
Яне Янев ме съветва да продължавам така и „ще стигна далеч”. Яне Янев знае прекрасно какво зная аз, и какво мога да разкажа. Що се отнася до това, че авторите на АФЕРА, според Янев са „на изключително долнопробно ниво”, оставяме на авторите да се занимават с Янето.
ПОДМЯНАТА ИЗВЪРШВАНА ОТ ЛИЦА КАТО КЛЕВЕТНИКА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ, КОЙТО НЕИСТОВО ИСКА ДА ПРЕДСТАВИ ЖЪЛТАТА СИ, ХРАЧЕЩА „ЖУРНАЛИСТИКА” КАТО „ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ АВТОРИТЕТ”, Е ОЧЕИЗВАДНА.
Очеизвадни са и онези, които ползват жълтата му медия като свой „прес бюлетин”. Въпрос на отделен анализ е кой съди АФЕРА, от чий кръг са ищците, кой им плаща делата, кой ги активира да ги водят и кой ги отразява?
Подмяната у Яне Янев и Емил Василев през годините също е безпощадна. И точно поради тази причина те днес имат много свободно време като политици.Подмяната клеветник да нарича други клеветници е „мафиотска култура” /по Роберто Савиано/ в България, където огромна част от медиите са под диктата на „незаобиколимия фактор”, с когото Недялко Недялков няма нищо общо.
Такива като адвокатът Емил Василев, Яне Янев и клеветникът Недялко Недялков, заслепени от зловещата си озлобеност и комплексарска злостност, обаче мълчат за ПОДМЯНАТА, която трасира съдът с подобно решение по този казус.
Засега няма да коментираме решението на Варненския районен съд, което, меко казано, е унизително витиевато, изобщо не коментирайки доказателствата представени от страна на АФЕРА.Много по-важното е задаващия прецедент – ЧЕ ВСЯКА МЕДИЯ, КОЯТО ЦИТИРА СТАТУС, КОМЕНТАР ИЛИ ПОЗИЦИЯ ОТ ФЕЙСБУК, ДОРИ И ПРИ ПОТВЪРЖДАВАНЕ ОТ СТРАНА НА АВТОРА И ЗА ИСТИННОСТТА И, МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА.
Днес клеветникът Недялко Недялков квичи от кеф, че осъдили на първа инстанция Веселина Томова и АФЕРА. Емил Василев пише опуси не другаде, а във Фейсбук, цитирайки ЖЪЛТА МЕДИЯ, И КЛЕВЕТЕЙКИ „АФЕРА”, ЧЕ ТЯ Е ЖЪЛТА МЕДИЯ. Яне Янев се изявява в ЖЪЛТА МЕДИЯ, КЛЕВЕТЕЙКИ, ЧЕ АВТОРИТЕ НА САЙТА „АФЕРА” СА „ДОЛНОПРОБНИ“. И всички те, обединени от една настояща конюнктура, нищо общо нямаща нито с Пеевски, нито с ГЕРБ, си въобразяват, че утре те нямат да попаднат под същата поръчка.
Поживьом, увидим.
ПОДМЯНАТА в лъжите е на почит.Веселина ТомоваП.П. И, о, Яне, аз наистина не само съм стигнала далеч, там, където вероятно ти може и да попаднеш в някой друг живот, но и още по-далеч ще стигна. Ти знаеш за какво иде реч, ах, как прекрасно знаеш… А и делото още не е приключило.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *