Веселина Томова: Прокуратура, ДАНС, МВР и Община във Варна са в пълна симбиоза! Корупция и безхаберие! Нито едно разследване и така е от години!

Веселина Томова: Прокуратура, ДАНС, МВР и Община във Варна са в пълна симбиоза! Корупция и безхаберие! Нито едно разследване и така е от години!

Веселина Томова дръпна завесата в предаването на Диков за наводнението в кв. „Аспарухово“. Както не веднъж писа и сайтът „Афера“ – виновен за трагедията във Варна е кметът Портних, който не си е свършил работата! Да не ми се оправдават само с изсечената гора, защото има и незаконни постройки, и незаконно сметище, запушени канали и непочистени дерета, за което е трябвало да се погрижи Общината. Големите телевизии манипулират зрителите си, че едва ли не във Варна е имало потоп! Нямаше потоп. Имаше дъжд, силен, но беше само за няколко часа, а не за 24 или 48 часа, както се е случвало. Отнетите човешки животи са заради безхаберието на Общината, в лицето на кмета. Не може да се вини държавата, защото в случая държавата е кметът Портних, бяха само част от фактите, които Веселина Томова сподели пред зрителите на Нова телевизия във връзка с наводнението във варненския квартал „Аспарухово“.
Веселина Томова намачка и вътрешния министър Цветлин Йовчев, който за по-малко от 24 часа смени мнението си в коренно противоположна посока и обърна „палачинката“, вероятно под напъна на онзи, дето обича „да ги чука през гащите“!
Докато първоначално Йовчев се придържаше към тезата, че виновник за случилото се в морската ни столица е кметът на Бойко Борисов във Варна, днес публично заяви, че виновник за трагедията била Природата. Журналистът Веселина Томова учтиво помоли Цветлин Йовчев да не се обижда, но единственото в случая, за което е „виновна“ природата, е неговото назначение за министър на МВР.Веселина Томова предупреди, че следващото, което ще потъне под водата, е Морската градина на Варна, ако своевременно не се предприемат действия от страна на Общината.
Томова апелира към колегите си от „големите“ телевизии да започнат да работят и по общините, като увери, че там хората ще им съдействат:“Никой от зрителите ви не се интересува от изявленията на министрите и разните им пресконференции! Никакви разследвания не се правят по общините.“
На въпрос на Диков, не се ли страхува (заради острия си език и разследванията, които прави в сайта „Афера“), Томова разкри, че е под пълно наблюдение от страна на службите и се учудва как още не са я арестували, като допълни, че рапортите на ДАНС се преписват от сайта й „Афера“. Както и че срещу нея се използват репресивни методи,за да й затворят устата, като за целта, по поръчка на тия, на които им изкарва бакиите на бял свят, разни „журналистически авторитети“ й завеждат дела, за да я разкарват по съдилищата. „Нека ме арестуват, искам – за да видят хората какво представляват службите в България и с какво се занимават!“
„Нека ДАНС, МВР и прокуратурата влязат в Община Варна – да се види къде изтичат тия пари. Защото пари има, но се краде. Както при Кирил Йорданов, личен избор на Бойко Борисов, така и при Портних, избор на Цветан Цветанов, одобрен от Борисов“!, завърши Веселина Томова в предаването „Дикоff“.
През цялото време, докато говореше, Веселина Томова спираше само, за да си поеме въздух за новата порция истини, които ще излязат от устата й, а Сашо Диков мълчеше гузно, възхищавайки се на смелостта, безкомпромисността и точността на Томова.
Факти, факти, факти! И разследвания!
………………………………………Веселина Томова е собственик и главен редактор на сайта „Афера“ЗАД КУЛИСИТЕ.coм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *