ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: СРЕЩУ САЙТА „АФЕРА“ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ТЕРОР! ТЕРОР, СЪС СЪУЧАСТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НЕЙНИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ.

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: СРЕЩУ САЙТА „АФЕРА“ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ТЕРОР! ТЕРОР, СЪС СЪУЧАСТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НЕЙНИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ.

След вчерашната 18 часова хакерска атака срещу сайта АФЕРА, днес в 13,45 часа бруталната хакерска атака срещу АФЕРА бе подновена с нова вихрена сила. Атаката дойде моментално след публикуване в сайта АФЕРА на текст, свързан с Делян Пеевски и Цветан Василев. Вчера, въпреки уведомяването на ГДБОП, никой не реагира на посегателството, което втори ден се извършва върху АФЕРА.
Това, което се случва втори ден с една от малкото български медии, която е свободна от диктата на „октопода“, стиснал за гушите управляващи и медии, е тотален, безпрецедентен ТЕРОР.ТЕРОР, ЦЕЛТА НА КОЙТО Е ДА БЪДА ОТКАЗАНА ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ЖУРНАЛИСТИКА, ДА ПИША ИСТИНАТА, И САЙТА „АФЕРА“ ДА БЪДЕ СРИНАТ И УНИЩОЖЕН.
ОНОВА, КОЕТО МИ ДАВАТ КАТО ПОСЛАНИЕ ТЕРОРИСТИТЕ – ПОРЪЧИТЕЛИ Е: „ИЗЧЕЗВАЙ! ЩЕ ТЕ УНИЩОЖИМ!“.
КАКВО СЛЕДВА ОТТУК НАТАТЪК – ПОРЪЧИТЕЛСТВО ЗА РАЗСТРЕЛ?!
Аз и екипа ми сме оставени САМИ ДА ВОДИМ ТАЗИ ВОЙНА. Нито „гелосаната“ ГДБОП, нито „гелосаното“ МВР, нито службите, нито прокуратурата в България реагират.
Както писа вече АФЕРА, ПРИ ВЧЕРАШНАТА АТАКА КЪМ САЙТА „АФЕРА“ БЕ УСТАНОВЕНО, ЧЕ ТЯ ИДВА И ОТ АДРЕС, СВЪРЗАН С ДАНС.
Днес атаката е замаскирана като идваща от „китайски сървър“. ВТОРИ ДЕН САЙТА „АФЕРА“ СЕ БОРИ С ДЪРЖАВАТА! ТОВА Е НЕПОСИЛНА БИТКА, ДАВАМЕ СИ СМЕТКА ЗА ТОВА.
НО НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ, ГАДОВЕ, НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ ИСТИНСКИЯ АДРЕС НА СЪРЦЕТО МИ.АФЕРА категорично заявява, че кръгове, свързани с управлението на държавата и с олигархичните им господари поръчват унищожаването на медията ми. Изпълнителите са ясни, като те могат да бъдат търсени и сред „колеги“, които са слуги на същата СИМБИОЗА.
МЪЛЧАНИЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНИ МЕДИИ, КАКТО И БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ЯСНО ПОКАЗВА КОИ СА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ.
Отново заявяваме категорично, че това е ТЕРОР. ТЕРОР, СЪС СЪУЧАСТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НЕЙНИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ.Веселина Томова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *