Вече може да пускате „сторита“ в Telegram

Вече може да пускате "сторита" в Telegram

Вече може да пускате „сторита“ в Telegram

Telegram навърши 10 години и отбеляза юбилея си с една от най-голямите си актуализации досега. Над 800 милиона потребители на приложението вече ще могат да публикуват „сторита“.

„Историите ви позволяват бързо да споделяте моменти и да виждате повече от вашите приятели“, коментират от Telegram.

Telegram Stories съдържа всички неща, които бихте очаквали. Те се показват в разширяема секция в горната част на екрана – така че все още виждате цялата дължина на вашия списък с канали и чатове.

Когато преглеждате история, можете бързо да докоснете, за да споделите, да отговорите лично или да реагирате с емотикон.

По подразбиране виждате истории от всичките си контакти на началната си страница. Сторитата могат да са снимки или клипове. Видеата могат да се снимат едновременно с предната и задната камера на вашето устройство.

Когато публикувате история, можете да избирате от 4 настройки за поверителност: Всеки, Моите контакти, Близки приятели и Избрани контакти. Всяка опция може да бъде напълно персонализирана, което ви позволява да включвате или изключвате потребители.

Можете също така да изберете списък с потребители, които никога няма да видят вашата история – така че вашият шеф или баба няма да разберат за вашата приключенска страна, коментират от Telegram.

 

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *