Взеха колата на кралицата на хауса DJ Златина заради употреба на наркотици

Взеха колата на кралицата на хауса DJ Златина заради употреба на наркотици

Кралицата на хауса в Бургас DJ Златина Димитрова е била хваната дрогирана зад волана на бялото си БМВ, научи „Флагман“ от свой достоверен източник. Атрактивната бургазлийка е била спряна за проверка в района на блок 53 в жк. „Изгрев“. Поведението ѝ обаче било доста подозрително и неадекватно. Полицейски служители от Пето РУ са я тествали за употреба на наркотични вещества, като устройството отчело наличие на кокаин и метамфетамин.

Димитрова е била зад волана на бял баварец, кабриолет, който след посочените наркорезултати, ще бъде поредната интересна придобивка в автопарка на ОДМВР-Бургас. Известната бургазлийка е била задържана за срок до 24 часа.

DJ Златина Димитрова е добре позната сред любителите на електронната музика. За нея се знае, че дълги години е работела като танцьорка в Испания, но през последните лета се наложи у нас като най-дивата и атрактивна DJ-ка.

Приятелите ѝ я описват като човек на купона, много забавна и позитивна. Често може да бъде засечена по плажните партита на водещи клубове по морето и фестивали, където е сред предпочитаните лица, които застават зад пулта.

Златина Димитрова публикува в мрежата тест за употреба на наркотици, направен в частна лаборатория. От публикацията ѝ става ясно, че тя не е употребявала наркотични вещества.

С омерзение тя разказа пред „Флагман“ своята гледна точка за случилото се.

Повече от 5 дни съм с гнойна ангина и съмнения на бронхопневмония. Организмът ми е пълен с ибупрофени, аналгин, парацетамон и антибиотик Аугментин. Не се чувствам добре. Нещо повече – баба ми, която живее в блок 53 в жк. „Изгрев“, е също в тежко здравословно състояние, заради което се наложи да я посетя и да ѝ донеса лекарства и храна – вчера, около 14 ч. Тогава, на улицата до блок 53, бях спряна за проверка, при което дрегерът отчете наличието на въпросните вещества. Не съм оказвала никаква съпротива, само заявих, че настоявам да дам и кръвна проба, което направих веднага. Днес, по съвет на адвокат, дадох кръв и в независима лаборатория. За съжаление обаче случаят с мен вече беше оповестен във Флагман.бг“, каза тя.

Dj-ката показа рецепта, издадена редовно от лекар, с печат и подпис – за всичките лекарства, за които твърди, че е приемала през тази седмица. Рецептата е с дата 25.08. 2023 г. Тя е категорична, че не употребява наркотични вещества и настоя да видим внимателно част от съставения полицейски протокол на място.

Публикуваме отметките. Вижда се, че в раздела „Начин на поведение по време на проверката“ е отбелязано следното: Настроение/поведение – спокойно, владее се; слизане от МПС – нормално; походка – сигурна; изговор/произношение – ясно; очи – без особености; съмнителни признаци – потене, но липсва треперене и безпокойство.

Проверката е извършена около 15 часа. Номерата на кабриолета са били свалени веднага, а Златина е била отведена в Пето РУ за 24 часа.

Тя смята, че известността ѝ е причина за умишлена атака от страна на хора, които не могат да преглътнат, че е недостижима за тях.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *