ВИЕ, НЕУВАЖАЕМИ ВОДЕЩИ, РАБОТИТЕ В ИНТЕРЕС НА ПРОТИВНИКА НА ВАШИТЕ НЕЩАСТНИ ПОРЪЧИТЕЛИ?

ВИЕ, НЕУВАЖАЕМИ ВОДЕЩИ, РАБОТИТЕ В ИНТЕРЕС НА ПРОТИВНИКА НА ВАШИТЕ НЕЩАСТНИ ПОРЪЧИТЕЛИ?

Ей сега изгледах на запис сутрешния блок на Нова тв. По-точно епизодът, в които тия нещастни водещи – Цолова и Николаев, се заяждат с колажа на Стоян Тончев, кандидат за общински съветник в община Поморие. Сещате ли се? Стоян убива октопода/мафията.
Аз и друг път съм казвал, че професионализмът отдавна е напуснал студиата на сутрешните блокове. Но тая двойка водещи просто избива рибата до крак! С дебелашката си ирония и несръчната имитация на чувство за смях. Защо не насочат малоумния си сарказъм към управниците ни, които всеки ден се дънят като абсолютни некадърници? Защо не се разровят в нещата около поръчките, които неумело изпълняват?
Ами вие, неуважаеми водещи, работите в интерес на противника на вашите нещастни поръчители? Няма ли кой да ви светне по темата за „лошата“ реклама и контрапропагандата? Чували ли сте думата „агитация“? Поведението ви на селски кореспонденти на някоя многотиражка е много текезесарско. В кой век живеете?
Иначе в ансамбъл с М. Цветков сте виртуози на тъпотията и елементарната манипулация. Късмет е за вас, че част от публиката ви е съставена от гербаджийски елементи. А вие сте сегментът, който идеално се вписва в просташкия пейзаж.P. S. Стоян Тончев ми плаща. По 1000 евро на ден! Спукайте се от яд! Не можете да избачкате такъв хонорар!
Без уважение: Любо КОЛЬОВСКИhttp://play.novatv.bg/programi/zdravei-bulgariya/660066?autostart=true

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *