ВИЖТЕ ЗАЩО СЕ ПРИКРИВА ИСТИНАТА ЗА ТОВА КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА БЕЗУМИЕТО ПО ПЪТИЩАТА. БОРИСОВ, НЕ ПРИКАЗВАЙ ГЛУПОСТИ ПО ПЕЕВСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!

ВИЖТЕ ЗАЩО СЕ ПРИКРИВА ИСТИНАТА ЗА ТОВА КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА БЕЗУМИЕТО ПО ПЪТИЩАТА. БОРИСОВ, НЕ ПРИКАЗВАЙ ГЛУПОСТИ ПО ПЕЕВСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!

Г-ЖА ТОМОВА ,
Г-н ЦАЦАРОВ,
Защо се прикрива истината за това кой КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ НА ПЪТЯ ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ НАСАМ. Истинската причина за употребата на алкохол и безобразното каране е липсата на контрол – тоест няма достатъчно полиция на пътя. А тази тенденция ще се увеличава защото масово напускат служители на МВР, които са омерзени от факта, че МВР е политизирано и се използва от всяка партия за разчистване на сметки с опоненти.Относно липсата на контрол, вина имат двама души, за които е странно, че прокуратурата не е образувала все още проверка и това са:
1.Бившият Министър на МВР и ПРИЯТЕЛ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ – ВЕСЕЛИН ВУЧКОВ, който заради 20 лв. на ръка, дадени на служител на КАТ забрани на всички служители от Охранителна полиция /автопатрули / и КАТ да извършват проверки са спазване на ЗДВП. ПО ТОЗИ НАЧИН КОРУПЦИЯ НЕ СЕ БОРИ !!! Също така беше забранено и на Полицейските Инспектори и МЛПИ също да извършват проверки по КАТ. Тоест цялата униформената полиция, заради тази заповед, остана с вързани ръце и без правомощия. НО НАЙ-ВАЖНИЯ ФАКТ Е, ЧЕ ТАЗИ ЗАПОВЕД ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗМВР И РЕАЛНО ВУЧКОВ И КОМПАНИЯ НАРУШИХА СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН, ЗА КОЙТО ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ ПОНЕСОХА ОТГОВОРНОСТ, ВЪПРЕКИ ЕСКАЛАЦИЯТА ОТ КАТАСТРОФИ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И МАСОВИТЕ УБИЙСТВА НА ДЕЦА ОТ ВОДАЧИ НА ПЪТЯ.
2. Другото лице ВИНОВНО ЗА ТОВА СЕ КАЗВА СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ, КОЙТО КОМПЕТЕНТНО ИЗДАДЕ нещо под формата на документ, с което се указва начина на извършване на проверка.В СЛУЧАЯ ИСКАМЕ ДА ПОПИТАМЕ Г-Н ЦАЦАРОВ – ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РБЪЛГАРИЯ – ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕ ЛИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОВЕРКА СРЕЩУ ТЕЗИ ДВЕ ЛИЦА ЗА ТОВА, ЧЕ С ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ – ИЗДАВАНЕ НА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ, КАТО ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА МАСОВИТЕ ЖЕРТВИ НА ПЪТЯ, ПОРАДИ ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО – ЗАБРАНИЛИ СА ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, В НАРУШЕНИЕ НА СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН ЗМВР.
Г-Н БОРИСОВ, МОЛЯ ДА НЕ ИЗКАЗВАТЕ МНЕНИЕ ОТНОСНО РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ДЕЦА, ЗАЩОТО ТОВА НЕ СА ДЕЦА, А ПЪЛНОЛЕТНИ ГРАЖДАНИ НА РБЪЛГАРИЯ, КОИТО ИМАТ КНИЖКИ, ПЪЛНОЛЕТНИ СА И РОДИТЕЛИТЕ ИМ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ВМЕСТО ТЯХ. ИЗВИНЯВАЙТЕ, НО МВР Е ДАЛЕЧ ОТ ВАС – АКО РАЗБИРАТЕ ОТ ПОЖАРОГАСЕНЕ, ДА, ЩЕ ВИ РАЗБЕРЕМ, НО МОЛЯ ВИ, НЕ ПРИКАЗВАЙТЕ ГЛУПОСТИ ПО ПЕЕВСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.
ИМА ЕДНА ГОЛЯМА ИСТИНА – СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР МАСОВО НАПУСКАТ И НЕ ЖЕЛАЯТ ДА РАБОТЯТ В ТАЗИ СИСТЕМА И НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ ЛИЦА ОБВЪРЗАНИ С ПОЛИТИЧЕСКАТА И ИКОНОМИЧЕСКАТА ОЛИГАРХИЯ.И ЕДИН НЕОСПОРИМ ФАКТ – ПРЕДИ ГОДИНИ ДВС –ДИРЕКЦИЯ ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ СЕ СПРАВЯШЕ С КОРУПЦИЯТА В КАТ БЕЗ ГЛУПАВИ ЗАПОВЕДИ – НО ЗАЩО Я ЗАКРИХА ?
ЗАЩОТО ДОКАЗАХА МРЪСНАТА СИМБИОЗА И ОПГ МЕЖДУ МВРЦВЕТАНОВ,ФЛОРОВ,ПЕТЪР ХРИСТОВ И ТОВА ПО ДЕЛОТО ОРЛИН ТОДОРОВ, НА КОЙТО БЕШЕ УВЕЛИЧЕНА ПРИСЪДАТА ОТ ВАРНЕНСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД ОТ 1 НА 3 ГОДИНИ УСЛОВНО.С УВАЖЕНИЕ: БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА МВР.
Източник: Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *