ВИЖТЕ КАК ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ИСКА ДА СМАЧКА ИСТИНАТА! ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: ВСИЧКИ ИСКОВЕ КЪМ МЕН И АФЕРА СА ОКОЛО 400 ХИЛ.ЛЕВА! НЯМА ДА ВИ ПАДНА НА КОЛЕНЕ, БОКЛУЦИ!

ВИЖТЕ КАК ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ИСКА ДА СМАЧКА ИСТИНАТА! ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: ВСИЧКИ ИСКОВЕ КЪМ МЕН И АФЕРА СА ОКОЛО 400 ХИЛ.ЛЕВА! НЯМА ДА ВИ ПАДНА НА КОЛЕНЕ, БОКЛУЦИ!

И КАПТАГОНОВ ТРАФИКАНТ МИ ПРАТИХТЕ! НЯМА ДА ВИ ПАДНА НА КОЛЕНЕ, БОКЛУЦИ!Преди няколко дни.
Поръчкова журналка, която съм отсвирила от години от полезрението си, е получила очевидна „задачка“ да се „внедри“. Номерът не минава. Пълен игнор от моя страна. „Задачката“ обаче очевидно я прави богата с няколко кинта повече и тя напира. Този път през колега, мой приятел, с цел – сугестията да стигне до мен.
А тя е: ах, ох, ехе, много съм загрижена за Веселина… Предай и, че „един наш общ познат“ каза, че „вече ще е безкомпромисен към нея и ще си го получи“, ще и направят нещо…
На това място аз вече трябва да треперя и да се оглеждам и в сянката си, когато вървя – това е целта на психо-милиционерската постановка, подплатена от бандити – боклуци. И политици – боклуци.Ежедневно.
Непрекъсната хакерска атака срещу сайта АФЕРА. А на войне как на войне…Днес.
Получавам „решение“ от Комисията по защита на личните данни, която ме уведомява, че съм с наложена „санкция“ от … 12 000 лева, защото ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ съм публикувала материал срешу каптагонов трафикант – съдружник на любопитно лице от „Инвестбанк“, като съм илюстрирала материала с копие от немския му паспорт. Апропо, с толкова лошо качество, но нейсе. Имала съм право да обжалвам в 14 дневен срок пред столичен администратитвен съд.
Каптагоновият трафикант, задействал се ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА, е Цветан Цанев. Ей го, на, вижте го!:
Публикувано на 16.07.2013 / 10:05
БЪЛГАРИН ЗАМЕСЕН В КАПТАГОНОВА АФЕРА СВЪРЗАН С НАДЗОРНИЧКА НА БАНКА
А ето по-скорошни „подвизи“, публикувани в „Бивол“:
Трафикант от ДС и омански пари в „гнилата ябълка“ Инвестбанк около кървав бизнес на Коза Ностра
„Каптагоновият трафикант“ две години изобщо не се е обърнал към АФЕРА и през януари ЧАК 2015 година се сетил да сезира КЗЛД. А оттам пък девет месеца решаваха, пращаха писма, първото, от което впрочем без изобщо да ми пратят жалбата на въпросния „каптагонов трафикант“. Междувременно снимката с „личните данни“ изобщо вече я няма в АФЕРА, и бе свалена от нас самите, но … нейсе. 12 000 лева – хоп – троп! За Родину, за Бокову!Утре.
На 30 август – във Варненски апелативен съд. Поредното дело – Недялко Недялков срещу АФЕРА и Веселина Томова.
На 1 септември – във Варненски окръжен съд. Поредното дело – Недялко Недялков срещу АФЕРА и Веселина Томова.
На 12 ноември – поредното дело във Варненски Районен съд на скандално известните бопаджии Емил Михайлов и Добромир Досев срещу АФЕРА и Веселина Томова.Вдругиден.
Чака се решение на ВКС по делото на Яне Янев срещу АФЕРА и Веселина Томова, защото АФЕРА препечатала, че Мишо Шамара написал, че Яне е „женски полов орган“ и „педал“.
Вижте ми „враговете“! И вие преценете от едно и също „котило“ ли са. Всички искове към АФЕРА и към мен са на стойност около 400 000 лева!
Вие преценете колко „случайно“ е всичко това накуп и каква е целта.
Мачкай! Тя е враг! Съсипете я! Съдът – „наш“, прокуратурата – „наша“, комисиите – „наши“, ние ги назначаваме, ченгетата –„наши“, службите – „наши“, журналята – „наши“. Капише?!
НА ЦЕЛИЯ ТОЗИ ФОН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ БЕШЕ ОПРАВДАН! Е, да, де, ама няма да ви падна на колене, боклуци!
Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *