Вижте с какво се занимават членките-фенки на ГЕРБ! „Noveli Zareva: Всеки се ражда с мисия…моята е много над Борисов“

Вижте с какво се занимават членките-фенки на ГЕРБ! „Noveli Zareva: Всеки се ражда с мисия…моята е много над Борисов“

Недооценената от ГЕРБ „Noveli Zareva“, както се изписва във Фейсбук и постоянно се включва като водещ коментатор в сайта Афера.бг, направи признание:“Аз съм член на ГЕРБ по лична покана на Борисов още в началото на 2007.“
Подложена на провокацията да се легитимира, „Noveli Zareva“ дори излезе от анонимност и смени няколко пъти аватара, зад който се криеше от години, с нейни снимки.
След като изпадна в налудничав обяснителен режим, заспиващата с портрет на Борисов се вбеси, че не е поканена от патрона си за нещо повече от редови член на ОПГ ГЕРБ, заради активността си в социалните мрежи и шетнята по сайтовете да му създава ореол.
„Noveli Zareva“ изригна: „всеки се ражда с мисия…моята е много над Борисов и всички политици, взети заедно, много над всичко, за което се сетиш…“
Под публикацията в Афера.бг „Чоплете в КТБ. Там, там… е раната на ГЕРБ и ДПС. И от там ще изскочат зайците.“ е признанието на фенката-членка на ГЕРБ. Ето това представляват последователите на Борисов – „умни“, „красиви“, „интелигентни“ и яко подмокрени.
Истината зa KTБ не вълнува членовете на ГЕРБ:
„Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Ужас! Елементарно, плоско, неграмотно! Писано като за идиоти, за които всичко е върха на сладоледа, щом в него фигурира ГЕРБ..Тончев вероятно живее на края на света и не знае, че на хора, които нямат пари в КТБ, въобще не им дреме какво има в стенограмите…А тези хора са прекалено малко, за да решат какъвто и да е избор…
Reply · Like · Unfollow Post · 2 hours ago
· Top commenter
Новели, глупавичка ми идваш, за да влизам в спорове с теб. Не си ми на нивото просто, не се обиждай. 😉 А относно КТБ – всички се интересуват от стенограмите, защото видяха какво стана с КТБ, какво щеше да се случи и с ПИБ, а на хората парите са по банките. Които също не са застраховани. А твоите писания ги знаем, всеки път едно и също, Как за толкова години не се разви поне малко духовно и интелектуално. Ама само с писане не става, трябва и четене. А остава ли ти време от правене на шпатули на Боко в социалните мрежи, сайтовете и най-вече на профила на патрона ти във Фейсбук. Ще си останеш само с виртуалното обслужване на господаря ТИ. Но дори и в това не те бива.
Reply · Like · 2 · Edited · 2 hours ago
· Top commenter
Noveli Zareva Елементарна си. Спри се. Само си представи колко си невзрачна и какви чувства предизвикват писаниците ти, щом дори не са те поканили в ГЕРБ.
Reply · Like · 9 minutes agoNoveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev Май забравих да ти кажа, че си уникално тъп! Аз съм член на ГЕРБ по лична покана на Борисов още в началото на 2007.:)
Reply · Like · 6 minutes ago
· Top commenter
Noveli Zareva Говоря за нещо повече от член. Те много като тебе, кухи лейки, са членове. Ама до там. Дори не се усещаш как се излагаш. Тежък случай.
Reply · Like · 4 minutes agoNoveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev За какво повече?! Ти знаеш ли какви са ми амбициите и дали съм искала да бъда нещо повече? Спри се, човеко, че се наакваш все повече…
Reply · Like · 3 minutes agoNoveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Въпреки че си уникално плосък, като всяко комуне, те съветвам да почнеш да четеш за кармата, за прераждането, за мисиите..може пък да ти увре навреме в главата, че всеки се ражда с мисия…моята е много над Борисов и всички политици, взети заедно, много над всичко, за което се сетиш…;)
Reply · Like · 10 seconds ago“zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *