Виж кой говори! ДПС, БСП, Намсикой фронт, Реформатори МЪЛЧАТ за безумията на служебния кабинет и за слугинажа на президента пред ГЕРБ.

Виж кой говори! ДПС, БСП, Намсикой фронт, Реформатори МЪЛЧАТ за безумията на служебния кабинет и за слугинажа на президента пред ГЕРБ.

За няколко дни служебният кабинет на Близ/н/ашки, сътворен от „ирландската пастирка”, иначе български президент – Росен Плевнелиев, направи потресни назначения, погази морал, чест и каквито и да е елементарни принципи на „експертност” и „независимост”, и откровено показа физиомутрата си на задкулисен трамплин на ГЕРБ.
Циничността, с която президентът Росен Плевнелиев нагло обслужва определени олигархични кръгове и партия ГЕРБ, и го прави показно със служебното правителството, което се занимава с всичко друго, но не и с това, заради което е призвано – да организира честни избори, е тотално премълчавана от определени партии.Вижте кой говори и кой мълчи!
За безумията на президента и служебния кабинет, и за мръснишкото толериране на ГЕРБ априори, в период на предизборна стартова треска, МЪЛЧАТ:
– БСП
– ДПС
-АБВ
– РЕФОРМАТОРИ, КАКВОТО И ДА ОЗНАЧАВА ТОВА
– НАМСИКОЙ ФРОНТ НА КАБЕЛАР
– ВМРО НА ЕДИН, ДЕТО СЕ ЧУДИ КЪДЕ ДА СЕ ЗАВРЕ, ЗА ДА СЕ НАБУТА ВЪВ ВЛАСТТА
– СИНЬО ЕДИНСТВО ИЛИ БЕЗВРЕМИЕ, ВСЕ ЕДНО
– СИНДИКАТИ, МИНДИКАТИ И ДРУГИ ТИНТИРИ-МИНТИРИ…
Никой не показва позиция, никой не критикува.
МЪЛЧАТ В СИМБИОЗА.
Вижте ги!
И им бийте шут в задника на 5 октомври!Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *