Виктор Димчев: Когато някоя есенна утрин се събудите с кмет от Държавна сигурност, ще разберете колко глупави сте били

Виктор Димчев: Когато някоя есенна утрин се събудите с кмет от Държавна сигурност, ще разберете колко глупави сте били - 1

Виктор Димчев: Когато някоя есенна утрин се събудите с кмет от Държавна сигурност, ще разберете колко глупави сте били

Ако се чудите защо ЦЯЛА година не сте чели за замърсен градски въздух, нито за умрели делфинчета, нито за кражби от обществени поръчки, то нека си го кажем направо:

Това коментира във „Фейсбук“ Виктор Димчев.

Онези, които ви излъгаха, че това са теми от дневния ред на републиката, вече са на заплата към тази същата република. Техните НПО-та усвояват и получават стотици хиляди левове всеки месец, защото техните хора управляват.

Всяко сдружение или група за натиск, от Гошо Боеца от Видин, до Величков, Правосъдие за всяка мутра, получиха стотици хиляди, милиони, за да станат част от това.

По същия начин, чрез инвестиции в неправителствените им фирми, изгряха звездите на Христо Иванов, Асен Василев и останалите индивиди на платена служба.

Така става, когато почтените перестройчици спечелят властта. И Пригожин, и предишните преди него, които прохождаха, скриха това от вас – че всъщност „идеите“ им са отлично спонсорирани, за да постигнат целта си.

Когато някоя есенна утрин се събудите с кмет от Държавна сигурност (КДС), ще разберете колко глупави сте били, но повече – ще разберете, че близки приятели са ви манипулирали.

Че тези „близки приятели“ са забогатели от това. Че живеят в паралелна реалност, в която доминират парите. Че са ви намамили. Че сте в пъти по-тъпи от тях.

Да си знаете, уважаеми.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *