Виктор Димчев: ЦИК най-сетне призна, че машинният вот е в лапите на една частна фирма

Виктор Димчев: ЦИК най-сетне призна, че машинният вот е в лапите на една частна фирма - 1

Виктор Димчев: ЦИК най-сетне призна, че машинният вот е в лапите на една частна фирма

След три години упорито мълчание, ЦИК най-сетне призна в свой доклад, че машинният вот е в лапите на една частна фирма – „Смартматик“ – „Сиела норма“, която продава несигурни венецуелски машини, които опорочават изборите.

Това коментира във „Фейсбук“ Виктор Димчев.

Бих искал да припомня, че с подобни сбъркани машини беше преизбран червеният ни президент, както и всички народни представители от всичките революционни парламенти, които вкараха държавата в пропастта.

Тази фалшификация, която доскоро беше напълно отричана от властта, беше разобличена още преди няколко години. Лично аз съм отварял и виждал машина за изборно гласуване, с все активните ѝ комуникации, които позволяват всяка една от машините, както и всички машини накуп, да бъдат манипулирани през смс, с флашка, дистанционна команда по wi-fi и още десетина различни начина, по избор на клиента.

До днес такива като мен бяха заплювани като лъжци, но ето, че се оказа вярно онова, което твърдя – а именно, че някой нарочно манипулира изборите, за да постига онзи резултат, който му е удобен, за да държи държавата в подчинение, да разпределя порциите, да раздава обръчите, да контролира икономиката и просперитета ни.

Само след няколко години отделни хора, участвали в далаверата, ще са по затворите. Другите, извършителите на далаверата, като бобоците, таткопетковците и останалите шмекери, ще се спасят, за сметка на някой и друг системен администратор, който ще излезе виновен за тази милиардна далавера.

Лъжат ви, а вие сте достатъчно неуки, за да не разбирате това и да вярвате на свежи думи, графични примамки и думи от телевизора.

Не се сърдете, простотията е съвсем нормално качество в един оскотял народ, избиван, съсипван и систематично рушен от главорезите с ватенки, които го управляват от дълги години насам.

Да си знаете, че ви въртят като агнета на шиш, уважаеми блеещи.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *