„ВИРУСЪТ“ БОЙКО БОРИСОВ И АЗ, „ПОБЕСНЯЛАТА КУЧКА“

„ВИРУСЪТ“ БОЙКО БОРИСОВ И АЗ, „ПОБЕСНЯЛАТА КУЧКА“

„Което куче ме е залаяло, все е побесняло“ – цитат на министър-председателя Бойко Методиев Борисов от участието му по Нова телевизия.
Смисълът на „залаяло“ в тази поговорка обикновено е и „захапало“.
През първия мандат на лицето Бойко Методиев Борисов бях в числото на окачествените, че „сме от мафията“. Припомням „сентенцията му“, че „който е против МВР /на Цветан Цветанов/ е от мафията“.
През втория му мандат всичко онези, които си позволяваме да го „залаем /ухапем/“, вече сме окачествени като кучета.
В частност, аз се явявам „побесняла кучка“.
Ако се взрем научно в злобарската „метафора“, с която лицето Бойко Методиев Борисов отправя комплексарското си отмъстително заклинание, е наложително да се отбележи следното.
Бясът поразява не само кучетата, а и всички бозайници, включително и човека. ПРИЧИНАТА ЗА БЯСА Е ВИРУС. Заразяването става чрез ухапване, или при контакт на прясна рана със слюнка от болно животно. Единственият начин да бъде предпазено кучето от заболяването бяс, е ваксинирането.„Което куче ме е залаяло /захапало/, все е побесняло“.
Излиза, че ТИ, БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, СИ ВИРУСА и ние, малцината, които с чест носим квалификацията „побеснели кучета“, сме бесни, заради ВИРУСА, който разпространяваш.
Ако се взрем ментално в знаковата поговорка, която цитира премиерът Бойко Методиев Борисов, нещата стават още по-дълбоки.Да, побеснели сме, Бойко Методиев Борисов! Пази се от побеснелите! Пази се от онези побеснели, които напук на целия диктаторски ресурс на държавата ти, не само още оцеляват, но и стават по-силни.
Онези, „пуделите“, с течащите лиги подир задника ти, които опитомяваш с кинтите не от „черните каси“, ама изобщо – не, и не от пеевските долапи, ама никак – не, с увиснали езици са проснати в нозете ти.Ние, побеснелите, Бойко Методиев Борисов, тук таме още бесуваме. Заради ТВОЯ ВИРУС бесуваме и внимавай, когато истински побеснеем!
Можеш всичко – ти си Чорбаджията! – да ни мачкаш, да ни пращаш всички репресивни ТВОИ институции, да ни арестуваш, да ни проскаш по очи, даже да ни разстрелваш, но щом ти си приносителя на Вируса, побеснелите ще заприиждат…
Аз, „побеснялата кучка“, която никога не съм била в глутницата на овъртолените в смс-и около теб лиготии, която никога не съм предала чувството си за справедливост, заради суетата да ти облизвам егото И срещу кинти, която беше от „мафията“, а сега _ „побесняла кучка“, въпреки БЯСА, и заради БЯСА, съм вече в друго ниво.
Нивото на: „Мы волки. Нас мало. Нас, можно сказать, единицы
Мы тоже собаки, но мы — не хотели смириться
Вам блюдо похлёбки, мы впроголодь в поле морозном
Звериные тропки, сугробы, в молчании грозном…“Може и да сме малко, Бойко Методиев Борисов, но сме страховито качествени воини.
И знаеш ли, Бойко Методиев Борисов, какво е казал Марк Твен, за да ти го предам, понеже не си го чел: „В Рая се отивало по заслуги. Ако беше така, Вие няма да сте там, а само вашето куче.“
Важи и за „побеснелите кучета“.Веселина Томова
Аfera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *