ВЛИЯТЕЛНИЯТ САЙТ „АФЕРА“ И ВАЛЕРИ ТАРАНДОВ РАЗВАЛИХА „РАБОТАТА“ НА ЦВИНОКИО

ВЛИЯТЕЛНИЯТ САЙТ „АФЕРА“ И ВАЛЕРИ ТАРАНДОВ РАЗВАЛИХА „РАБОТАТА“ НА ЦВИНОКИО

След публикацията в „Афера“ от Валери Тарандов“СЪДИЙКАТА, ОПРЕДЕЛЕНА ЗА ДЕЛОТО „ЦВЕТАНОВ“, СЕСТРА НА СЪДИЙКА – ОПРАВДАЛА ЦВЕТАНОВ!
Надежда Трифонова – Велева, която във вторник публично бе определена за съдия-докладчик по делото за престъпление срещу правосъдието срещу зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов, върнато в петък от Върховния касационен съд (ВКС) на втора инстанция, се оказа сестра на съдийка, оправдала политика по обвинение в клевета.
Става въпрос за пловдивската съдия Екатерина Роглекова, която през октомври 2012 г. оправда Цветанов по делото за клевета, заведено срещу него от бившия председател на Съюза на съдиите в България Мирослава Тодорова.
За да сте спокойни и да не се притеснявате повече, че невинният ще бъде осъден, да знаете само, че днес „случайно“ делото беше разпределено на състав, в който има един съдия, написал особено мнение, че онзи с тефтерчето бил невинен също. Така че, пийте си осигуровките и си го преместете в другия крачол.“,СЪДИЯ НАДЕЖДА ТРИФОНОВА СИ НАПРАВИ ОТВОД ПО ДЕЛОТО „ЦВЕТАНОВ“.Номерът „Цветанов-НЕВИНЕН“ не мина на „първо четене“. ГЕРБ-машината да се пробва на второ…
Така ли ще я караме, дами и господа съдии, прокурори и политически лица? Ами, ако „Афера“ не бе публикувала, щеше ли, ама съвсем случайно разпределената сестра-съдийка по делото „Цветанов-НЕВИНЕН“ да си даде отвод?
Пишете и споделяйте за нередностите в държавоподобието. Само това ни е останало.ZADKULISITE.COM
Колаж: Матей Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *