Врачуване и бабуване: Ако Гърция унищожи ЕС, то Борисов – България, буквално

Врачуване и бабуване: Ако Гърция унищожи ЕС, то Борисов – България, буквално

Звездите ми говорят, че тази година правителството много ще краде. Бобът казва, че кражбата е започнала с КТБ, Южен поток и закона за пенсонните фондове, ще премине през „санирането“ и ще продължи с обществените поръчки на национално, регионално и местно ниво. Картите таро показват, че коалиционните партньори на ГЕРБ са в много тежко положение и ако не се разграничат от „убиеца“ на партии, никога повече няма да могат да влязат в парламента и да превият крак пред Местан/Доган/Пеевски.
Свещта нашепва, че между ГЕРБ и ДПС има много голяма любов, но се ревнуват и не могат да разделят покъщнината и отношенията са обтегнати. Въпреки това ще продължават да се подкрепят, докато има за „лапане“ и минат изборите за кметове и общински съвети. Подсигурявайки до 2020 година захранване на фирмите си с обществените поръчки, както досега – 50/50. Реформи няма да има. Само проФорми. Петко Сертов няма да го намерите. Но руснаците вас – да!
Луната въздъхна, а после рече: Българският народ е безмерно оглупял, гладен, разединен, алчен, озлобен, мразещ и без никакво желание за нови знания и усъвършенстване, и ще продължава да бъде лъган, ограбван и изтезаван от властимащите, докато не се отърси от робската си психика и погледне отвъд жалкото си пребиваване на тази планета.Стоян Тончев
ЗАД КУЛИСИТЕ.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *