ВРЕДИТЕЛИ

ВРЕДИТЕЛИ

ВИЖТЕ БРЪТВЕЖИТЕ НА УВЕХНАЛИТЕ ЦАРЕДВОРЦИ, които ронят сълзи и подсмърчат сополи по бившия престолонаследник, дето ни беше премиер!
„Събрахме се няколко души от Национално движение Симеон Втори, включително и съучредители на движението и сформирахме нещо като инициативен комитет”, обясни един от организаторите, Станимир Илчев. „Споделяхме съдържанието на обръщението с наши познати, колеги, те са споделяли със свои познати и така се събраха тези 113 подписа, която е отворена. Съзнателно се стремяхме тя да няма партиен характер”, напомни Илчев, като каза, че се е налагало да възпират бивши министри, депутати, областни управители за включване в подписката. „Има само 2 изключения – на проф. Герджиков и на ген. Нонка Матова, която е подписала като председател на пловдивското тракийско дружество”.
Точно в деня на тъжната 30 годишнина от атентата на гара Буново, бившият ДПС-министър се появи в публичното пространство с въпроса „Защо царят да не стане президент?“. Няма да се занимавам с невежеството на тоя ренегат по въпроса за легитимността на т. н. цар, който не и никакъв цар, защото не е коронясван от патриарха, съгласно Търновската конституция.
Мисля си, че точно днес всички, свързани с ДПС или бивши деятели на тая престъпна банда, би трябвало да се скрият някъде поне до началото на утрешния ден. А не да занимават публиката с безумията на някакви полуидиоти-интелектуалци, които били спретнали подписка за завръщането на Мадридския крадец в политиката. Или Дикме се надява да стане шеф на президентската канцелария, ако Симеон стане президент?
Грешката на бившите политици е, че вместо да се радват на онова, което са заграбили, те се бутат пред камерите и микрофоните като безпросветни роми в трамваи. И по-лошото е, че създават безсмислени теми за безсмислено обсъждане.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *