ВРЕМЕ Е, БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДА СЕ ПРЕНЕСАТ В ЗАТВОРА, ЗА ДА НЕ ГИ ЗАСТРЕЛЯ НЯКОЙ

ВРЕМЕ Е, БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДА СЕ ПРЕНЕСАТ В ЗАТВОРА, ЗА ДА НЕ ГИ ЗАСТРЕЛЯ НЯКОЙ

България е единствената държава в целият свят, на която първият и ръководител Министър-пред(сед)ателя Бойко Борисов и неговият бивш заместник и Министър на МВР – Цветан Цветанов, и днешен негов заместник, но в жалката му и мършава партийка ГЕРБ, са осъждани цели два пъти от независим съд.
Бойко Борисов е осъден два пъти, от съда за правата на човека в гр.Страсбург – за убийство на двама българи – през 2012 година е осъден за разпоредено убийство от него на Тодор Димов „Чакъра“ с гранатомет, и през 2015 годиназа убийството на Ангел Димитров „Чората“, при задържане в гр.Благоевград, когато и в двата случая е бил главен секретар на МВР, а физкултурника по физвъз. Цветан Цветанов е осъден от съда в град София, през 2014 и 2015 години, заради отказа му да приложи СРС срещу престъпник-ръководител на полицейско управление в гр.В.Търново, който е негов личен приятел, катос това си престъпление е спомогнал за извършване на други престъпления от приятеля му, шеф на РУ на МВР гр.В.Търново.
На удобно забравилите и тези с къса и слаба памет, примомням изказването и позицията на сегашният Министър-председател на България – Бойко Борисов и неговото вярно службашче в ГЕРБ, физкултурника Цветан Цветанов, че мястото на лица, осъдени на първа инстанция, е в затвора, направено през 2013 година на 29 януари, по повод стрелбата срещу Златимир „Баретата“ пред входа на СГС в София.
Точното изказване на Бойко Борисов е: „Винаги съм твърдял, че когато има присъда на първа инстанция, тези хора трябва да стоят в ареста. Това е здравословно за самите тях“.
Значи е време , пишман пожарникарчето Бойко Борисов и неосъщественото физкултурниче Цветан Цветанов, да се пренесат да живеят в затвора, за да не ги застреля някой. Нали така?
Обаче тези двамата – Б.Борисов и Цв.Цветанов, или са за психиатрично лечение, или не си държат на думата, или са смели идиоти, до тъпотата на прости тикви, защото не само не искат да заживеят с затвора, ами даже са начело на най-бедната (не)държава в цяла Европа.
България е единствената (не)държава в целият свят, която е (не)управлявана и (не)ръководена от двама осъдени престъпници.
Още въпроси?Юрий Ленев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *