Всеки опит за повторение на управлението на ГЕРБ ще бъде посрещнат на нож и публичен линч на Мутрата Борисов и неговата шайка от измислени експерти!

Всеки опит за повторение на управлението на ГЕРБ ще бъде посрещнат на нож и публичен линч на Мутрата Борисов и неговата шайка от измислени експерти!

На връх 54-тия си рожден ден преди всичко искам най-сърдечно да благодаря на моите стотици приятели във и извън Фейсбук, които ме поздравиха и ми пожелаха най-прекрасните неща за един човешки живот! И да ви пожелая всичките тези неща да ви се връщат многократно, скъпи приятели, на вас и на вашите близки!… Впоследствие бих искал да обърна внимание на това, че днешната дата, 23 юли, е особена в историята на българския народ, най-вече с това, че преди 72 години български власти разстреляха най-превеждения и най-истински съвременен български поет – Никола Вапцаров?!?…Миналата година, на 23 юли, поддръжници на Мутрата Борисов и търсещия все още себе си Реформаторски блок обкръжиха сградата на Народното събрание и се опитаха насила да свалят едно законно правителство… Същото това правителство, което отново днес, на 23 юли, даде оставка! Един акт, който според мен оттук-нататък може и ще възпроизвежда само и единствено фундаментални въпроси както към партийните “елити”, така и към българския народ!
Въпроси, които съзнателно или несъзнателно ще възпроизвеждат старата българска драма, формулирана в драматичното “време разделно”!…Ако БСП си мисли, че може да продължава по същия начин, както беше през последните 25 години, значи трябва да си мисли, че това ще е нейният край! БСП трябва да осъзнае, че няма никаква друга алтернатива, освен да бъде лява партия, определено споделяща очакванията на огромната част от народа, че Русия е и ще бъде стратегически партньор на България! В противен случай БСП ще се маргинализира и ще бъде партия на онези момченца като Станишев и Вигенин! И още нещо – БСП трябва да осъзнае, че отдавна вече е изкупила греховете на БКП относно “Възродителния процес”, защото зададе възможности на “елитите” на турската общност в България в лицето на ДПС да се превърне в най-богатата прослойка на страната! А това, за пореден път възпроизвежда греховете на всички към “обикновените” български граждани от турски етнически произход, които продължават да бъдат роби в собствената си родина!…Ако ГЕРБ в лицето на Мутрата Борисов си мисли, че българското общество може да бъде манипулирано и управлявано по същия начин, както след 2009 год., значи изобщо не е наясно с онова, което реално се случва днес! Всеки един опит за повторение на онова управление ще бъде посрещнат на нож от големи народни маси, а резултатът от това може да бъде публичен линч на Мутрата Борисов и неговата шайка от измислени експерти!
Ако ДПС си мисли, че повече може да бъде балансьор и консуматор на властта във всевъзможните нейни измерения, значи предварително трябва да напише собствения си политически некролог, който в определена ситуация ще е съпътсван и с личните погребения на представители на “елита” на ДПС!Искам да кажа, че това е началото на края на мутренското управление и насилие над нашите братя и сестри от турски произход, за чиито страдания българското мнозинство едва ли подозира!
Ако Атака не разбере, а май е твърде късно за това, че българската нация съвсем не е онази част, която радостно подкрепя абсурдните акции срещу “Баня Башъ”, а че е съставена от представители на различни етнически общности, които съвместно страдат, значи Атака е аут от политическия живот на страната! Очевидно е, че Волен Сидеров няма как да съвмести в себе си анти-турското, крайно лявото и проруското!
Ако Реформаторския блок, ББЦ и другите останали не проумеят, че политиката и политическото не се свеждат само и единствено до обслужване на конкретна политическа конюнктура, а имат за свой основен приоритет живота на хората, то и с тях е свършено! За останалите няма какво да кажа, същото ще е…Що се отнася до българския народ, Георги Дренчев е абсолютно прав, уважаеми дами и господа, че подарената свобода и подарената победа няма как да бъдат почувствани истински, няма как да бъдат преживени като собствени!
В заключение, дами и господа, искам да кажа, че ако онези партийни “елити” ще продължават да се подиграват с вас, единственият ви изход е да се вдигнете, да се озверите и да ги избесите, е, може и да ги разстреляте – изборът е ваш! Иначе нямате право да се оплаквате!
Това е положението, драги ми народе!
Народе????Проф. Людмил ГеоргиевАфера.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *