Всички знаят откъде идват атаките към сайта „Афера“! След като Писанчев, Лазаров и Пеевски не искат „Афера“ да пише за тях, да освободят публичните длъжности

Всички знаят откъде идват атаките към сайта „Афера“! След като Писанчев, Лазаров и Пеевски не искат „Афера“ да пише за тях, да освободят публичните длъжности

След като Писанчев, Лазаров и Пеевски не искат „Афера“ да пише за тях, да освободят публичните длъжности, които заемат и да се занимават с бизнес. Това за бизнеса най-вече се отнася за Пеевски. И какво като се хаква „Афера“?! Няма да я има за ден, два… и после?!
Защо някои хора си въобразяват, че могат да правят каквото си поискат, определено НЕ в обществена ползва, а другите не трябва да се занимава с тях?! Ще се пише и ще се говори! Докато сме живи! Не можете да купите всички медии! И кажете на хакерите си, че има и по-добри от тях, които веднага сигнализираха откъде идват атаките към сайта „Афера“ и откъде се генерира хипер трафик, за да не може да се отваря!
Смешни сте и жалки! Аморфни същества!
Главният прокурор няма ли да се самосезира?! Ако два дни подред да бъде атакувана една медия е нищо работа за него, тогава кое е? Цяла България знае кои са престъпниците. Поименно. Прокуратурата все няма достатъчно доказателства за повдигане на обвинение. Защо ни е тогава прокуратура?!
За какво ни е МВР?! Дори чужденците с имоти в България не сигнализират на МВР, когато домовете им стават обекти на кражби. И те прозряха че няма абсолютно никакъв смисъл. Това е много тъжно, дами и господа управляващи!
Борисов, и какво като правителството осигури великденски надбавки за пенсионерите?! Те пак няма да гласуват за теб! И откъде ще ги осигуриш тези 50 милиона – от джоба на техните деца и внуци, които плащат данъци на тази скапана държава, за да си возите разпърдяните дирници в бронирани коли и да се разхождате с по 20 „горили“, защото всички много ви „обичат“! Ами 16 милиарда кредит? Ами предстоящите протести? Хората не са доволни от управлението ви! Така не се прави!
Хем сте смешни, хем сте жалки!И, задайте си директно отговора, какво като е хакната „Афера“?! По-спокойно ли ви е? Така ли разбирате демокрацията и свободата на словото – вие да крадете от нас, а ние да си траем?! Да, ама няма да си траем!
Вижте си умрелите служби! Колко корупционни схеми разкрихте по високите етажи на властта, бе, ДАНС? Нула! Колко пратки с наркотици пресякохте??
Света много бързо се променя. Само вие, дамо и господа властимащи и служби, си оставате статични, предвидими и безполезни. Все по-безполезни!
По-цял ден се ровите из профилите във „Фейсбук“ и сайтовете! Така ли браните НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ?! Чуждите служби ви се смеят! Включително и сега! Всички знаят откъде идват атаките към сайта „Афера“. Но както винаги вие разбирате последни за „случващото се“, когато не идва от вас. Само този път сте първи. Ако изобщо знаете какво правите.Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *