Вторият след Марешки във Воля: Време е България да има турски премиер

Вторият след Марешки във Воля: Време е България да има турски премиер

Орхан Исмаилов, човекът зад Веселин Марешки и партията му „Воля“ в листата за евродепутати иска турчин да е министър-председател на България!
Представящите се за „български родолюбци“ от „Воля“ са поставили след аптечния бос човек, който е откровен турски националист. Става дума за Орхан Исмаилов. Във видео, което свободно може да бъде видяно във „Youtube”, на което Исмаилов е заедно с Лютви Местан, подгласникът на Марешки обеснява, че е дошло време турчин да бъде министър-председател на България.
Въпреки опитите на варненския търговец на хапчета и горива да се представи за патриот, той е гласувал доверие втори в листата му да е човек, който защитава очевидно турски, а не български интереси.
Скандалът е още по-голям, защото Марешки вече каза, че няма смисъл да се гласува за него – нямало да ходи в Европейския парламент. Това означава, че ако гласуваш за „Воля“, получаваш Орхан Исмаилов за евродепутат.
От това по-голям подарък за Турция няма да има. Ердоган ще получи служебно турски националист да го представлява в Европа наред с дежурните от ДПС.Вижте видеото с Имаилов от „Воля“ ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *