ВУЧКОВ, СЛЕЗ ОТ ЧЕРЕШАТА И НИ УВЕДОМИ КОИ „НАЙ-ЗЛОВЕЩИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ” Е „ОГРАНИЧИЛ” ЦВЕТАНОВ!

ВУЧКОВ, СЛЕЗ ОТ ЧЕРЕШАТА И НИ УВЕДОМИ КОИ „НАЙ-ЗЛОВЕЩИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ” Е „ОГРАНИЧИЛ” ЦВЕТАНОВ!

„Новият” вътрешен министър Веселин Вучков, който е изцяло под контрола и диригентската палка на Цветан Цветанов, цъфна по Нова тв, която изобщо не е на Бойко Борисов, и влезе в „ритъма” на „еболата”, обаче тая, която се вихри в МВР. Вучков, моля ви се, пу, пу, пу, да не е уроки, бил обран, ах, каква драма, защото живеел в „Люлин”, то било там криминогенен квартал, ама Вучков си го обичал, „свикнал съм”.
Вучков, който кърти мивките с излъчването си и вечния „загрижен вид”, че изобщо за нищо не е в час, се упражни и върху темата „удобен ли е стола на Цветанов”:„Това не е столът на Цветанов. Бях негов заместник близо четири години. Но той направи такава организация на екипа, че успя да ограничи едни от най-зловещите престъпления в страната. Разчитам на Цветанов като парламентарист. В момента имаме нужда от толкова нови закони, за да успеем да си направим реформата“.
Вучков е крайно време да слезе горе от черешата и да ни уведоми незабавно кои точно „най-зловещи престъпления” е „ограничило” лицето с особената форма на главата Цветан Цветанов. Защото ние имаме друг спомен за МВР-то му – министерство, превърнато в наказателна бригада за неудобни за властта, което проскаше по очи де когото свари, който не се е отчел подобаващо на ГЕРБ и компания.
Що се отнася до „реформата” в МВР, ега ти държавата, щом ще я прави Цветан Цветанов и Вучков. В комплект с Атанас Атанасов.
Вучков е такава гротеска, че е най-добре да си стои в „Люлин”. Май и бандитите там са му „свикнали”.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *