В БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВА МАФИЯ, МНОГО ПО-ЗЛОВЕЩА ОТ СИЦИЛИАНСКАТА И ИМПЛАНТИРАНА В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ!

В БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВА МАФИЯ, МНОГО ПО-ЗЛОВЕЩА ОТ СИЦИЛИАНСКАТА И ИМПЛАНТИРАНА В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ!

Понеже продължава внушението от политолози, социолози и политици, че мафията е ДПС, моля всичките си приятели да разделят прокарването на определен вид политика от реалността! Онези, които го правят са партийно ангажирани хора или срещу заплащане.
Мафията е изключително сложен феномен. В България НЕ СЪЩЕСТВУВА реално антимафиотско законодателство, нито има легално определение на тази дума. Това е причината много хора в политиката или срещу заплащане да развиват публично въображението си!
В България съществува мафия, много по-зловеща и мощна от Сицилианската в този момент. Работи в абсолютна тъмнина и завоалираност и е имплантирана в дъжавната власт! Притежава собствен капитал, банкова и политическа протекция. Убиват хора, отвличат и източват националния капитал чрез законодателство, написано в тяхна полза т.е. престъпленията им са законни откъм формална страна. Контрабандата и източването на държавни средства са основен донор! Мафията има ръка във всички парламентарно представени партии и съответните зависимости! Няма политически цвят.
България може да продължи да живее само чрез антимафиотско законодателство и преследване на тези хора докрай в България и извън нея! Всяко друго говорене е празно!Полк. Николай Марков
Колаж: www.slideshare.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *