В Макао Замъкът „Влюбен във вятъра” впечатли делегати и гости от различни страни

В Макао Замъкът „Влюбен във вятъра” впечатли делегати и гости от различни страни

Българският атракцион №1 постави запомнящ се финал на световен икономически форум
С атрактивна презентация на българския Замък „Влюбен във вятъра”, собственост на Георги Тумпалов, бе закрит Световният туристически икономически форум в Макао. На церемонията присъстваха президентите на 8 държави, министри и държавни ръководители от целия свят. Магията на Замъка очарова не само любителите на атрактивни дестинации от Далечния Изток, но и представители на бизнес средите
от Америка и Европа.
„Теми като тенденции в световния туризъм и инвестиции изискват сериозен подход, професионални умения и талант, но когато се говори и работи за българският атракцион №1 и за България трябват още страст, всеотдайност и любов”, заяви при закриването на форума управителят на Замъка Янко Кръстев.
Той подчерта, че Замъкът отдавна надхвърли границите на атракцион от регионално значение и се превърна в магнит за туристите в Черноморския регион и Европа.
„Нашата цел е да покажем на повече хора българския дух, магията на Замъка и на България. Считаме, че това е и пътя за привличане на инвеститорски интерес към нас”, каза Янко Кръстев.
Нетрадиционното, вдъхновяващо и силно мултимедийно представяне внесе много емоции в последният час на един от най-значимите икономически форуми в света, който съвпадна с бушуването небивал тайфун на екзотичния остров. Замъкът получи силна подкрепа от страна на Министерството на туризма в лицето на заместник министъра Милко Теофилов, който бе сред официалните гости на форума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.