В НАВЕЧЕРИТО НА 3-ТИ МАРТ ОТДАВАМ ПОЧИТ НА РУСИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ОСВОБОДИТЕЛНАТА ЗА НАС ВОЙНА

В НАВЕЧЕРИТО НА 3-ТИ МАРТ ОТДАВАМ ПОЧИТ НА РУСИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ОСВОБОДИТЕЛНАТА ЗА НАС ВОЙНА

В навечерието на 3-ти март!
„Освобождението на България е фактическото възстановяване на българската държавност след петстотингодишно османско иго, в резултат от Руско-турската война (1877 – 1878), наречена в България Освободителна.“
Имперските интереси на Русия възнаградиха българите със собствена държава, която практически не съществуваше 500 години! Същите тези имперски интереси детронираха най-голямата военна машина, а именно Трети германски райх! Надявам се, че няма повече фантазьори, които все още мислят как САЩ и Англия са имали дори теоретична възможност за военна победа над Хитлер!? Това ще е абсурд в главите на ограничени умове.
Днес, имперските интереси на Русия прекратяват обезглавяванията на невинни души и връщат властта в ръцете на сирийската държава и сирийците! Като бонус, цяла Европа получава пълно прекратяване на масовата ислямизация на християнската цивилизация и възможност да се самоорганизира в правилната посока! Без имперските интереси на руснаците тази възможност щеше да бъде равна на нула. Нещо повече, днешните ни партньори и приятели щяха да заличат не само нас, а и целия свят чрез насърчаване на краен ислям в името на псевдо демократични цели! Или от незрялост…
Аз отдавам почит на Русия за провеждането на Освободителната за нас война и благодаря на тази държава за достойнството в отстояване на своите интереси. Оказва се, че в повечето исторически случаи, всички имаме взаимен интерес! За днешните ни приятели нека оставим време, за да разберем като какви искат да ги запомни историята ни!?
Да бъде Русия! Да бъде България! Слава на героите! Българските и руски знамена се издигат отново в почит над Шипка! Никой не е забравен и нищо не е забравено!
Бог с вами, достойни православни братя…Николай Марков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *