ГЕН. А.А., НЕ С ТИЯ „ФАКТОРСКИ” ПЛАСМЕНТИ, ЧЕ СЕРТОВ БИЛ ЕДВА ЛИ НЕ ЛУД!

ГЕН. А.А., НЕ С ТИЯ „ФАКТОРСКИ” ПЛАСМЕНТИ, ЧЕ СЕРТОВ БИЛ ЕДВА ЛИ НЕ ЛУД!

Близък сайт до ген. А.А., който „реформаторски” привижда непрекъснато „активни мероприятия”, дефилиращ редовно по тв студията, контролирано милиционерски ни „подготвя”, че Петко Сертов, видите ли, бил „емоционално разстроен” и „психически дезориентиран”.
Ето какво пише, сайта, близък до ген А. А.:
„Проверява се обаче и друга версия – психически проблеми, предизвикали дезориентация или загубване, или самоубийство. Двама бивши служители на специалните служби потвърдиха днес пред Faktor.bg, че са имали случайни срещи със Сертов напоследък, но били впечатлени, че изглеждал превъзбуден, пренапрегнат, на моменти се държал неадекватно сякаш е пиян. Състоянието му ги провокирало – било необичайно, защото Сертов винаги бил сдържан, умерен,консервативен в емоциите си.
Съсед на изчезналия разказа пред F, че го видял за последно в четвъртък привечер, близо до жилището му до НДК. Хвърлял боклука,разменили няколко думи, споменал за лични проблеми, които имал от месец.Изглеждал емоционално разстроен. На този етап е трудно да се прецени, ако бившият шеф на контраразузнаването е посегнал сам на живота си, какви са били мотивите му – дали е преживявал лична и семейна драма,или е бил подложен на някакъв натиск, довел до фатално решение. Липсващият пистолет, автомобил и оставените мобилни телефони са също насока по тази следа.”
АФЕРА първа и единствена написа, че Петко Сертов нито е бил болен, нито е бил в каквото и да е „дезориентирано” или „емоционално психическо разстройство”.
Сертов е работел през последно време върху проекти, свързани с чужбина, имал е добри връзки с американци и французи, а наскоро при среща с негов бивш колега от ДАНС, е изглеждал в чудесна кондиция, написа първа АФЕРА.
Генерал А.А. – сайтът написал и че било практика на „ъндърграунд босовете” да ходят по-важни срещи без телефони.
Ашколсун на пласмента на генералчето! Ако същото генералче имаше хабер от спецслужби, щеше да знае, че ъндърграунд босовете копираха отдавна почерка на спецченгетата, които когато става дума за особено важна среща не носят със себе си телефони, за да не се установи местонахождението или да не бъдат прихванати.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *